1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dashboardu na starszym Xtreme

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez revan64, Marzec 5, 2011.

  1. revan64

    revan64 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Posiadam wersję Arcade z końca 2007 roku. Jest przerobiona bodajże Xtreme 1.6 (nie jestem pewny). Posiadane przeze mnie gry mają wgrany głownie Wave 2. Ostatnio, podczas nagrania gry Bulletstorm (również podmieniony Wave 2 za pomocą programu 360wavespatcher) wyskoczyła mi informacja o konieczności zaktualizowania systemu. Czy ta aktualizacja jest bezpieczna? Czy wpłynie ona jakkolwiek na przeróbkę mojej konsoli? Czy po ewentualnym zaktualizowaniu będę mógł dalej grać we wszystkie wcześniejsze tytuły? Proszę o pomoc. Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. M4ciek

    M4ciek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli aktualizując dasha ale nie grając w te najnowsze gry nie dostanie sie flagi? Bo na razie mam 1.6 a chciałbym zaktualizowac dashboard do najnowszego. LT+ wgram później - ale do tego czasu nie bede wkładał tych najnowszych gier do napędu.
     
  5. revan64

    revan64 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy może ktoś odpowiedzieć na to pytanie?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. revan64

    revan64 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli rozumiem, że można spokojnie zaktualizować dashboard z Bulletstorma (lub ewentualnie z pendrive) nie obawiając się flagi i usunięcia czegokolwiek (dalej będę mógł grać we wszystko jak przed aktualizacją). Jestem zielony w tych sprawach, ponieważ konsolę mam dopiero od tygodnia :) Wychodzi na to, że w najbliższym czasie i tak muszę wgrać LT+, aby móc grać we wszystkie najnowsze gry?
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  9. M4ciek

    M4ciek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zaktualizowalem z pena. myslalem, ze sie nie uda bo mam arcade i to bez dysku ani memorki. Na 2 razy aktualizowalo - najpierw dash, przekopiowalem save na pendrive a potem dogralem avatary.
    wolne miejsce - kilka mb... ale za to mozoiwosc uzywania pendrive jako dysku. Zostalo mi teraz wgrac lt+
     
  10. revan64

    revan64 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aktualizowałeś tą instalką z oficjalnej strony Microsoftu? Działa Ci np. Bulletstorm?
     
  11. M4ciek

    M4ciek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, z ms. Mam bulletstorm ale z nagrywaniem wstrztmam sie do lt+. Chodzilo mi glownie o pamieci usb i ich wykorzystanie jako storage.
     
Wczytywanie...

Poleć forum