1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dashboardu problem z FSD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TEKUMSEH, Wrzesień 14, 2013.

  1. TEKUMSEH

    TEKUMSEH Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam przez gta5 byłem zmuszony do zrobienia aktualizacji dasha zrobiłem wszystko według tego tutka http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-aktualizacja-dashboardu-w-jtag-rgh-147268/
    I wszystko ładnie pięknie się zrobiło tylko jest małe ale, mianowicie FSD nie włącza sie automatycznie tak jakby plik launch.ini nie działał.
    Zaktualizowałem do najnowszego 16537 proszę o pomoc, z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może nie zainstalowałeś dashlauncha 3.08/3.09, ściągnij, zainstaluj i konsola znajdzie "launch.ini" (doinstaluj też Avatar/Kinect systemupdate)
     
    1 osoba to lubi.
  4. TEKUMSEH

    TEKUMSEH Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki za pomoc.
     
  5. toddy

    toddy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem, ktoś mógłby nakierować jak to zrobić?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pobierz najnowszy DASHLAUNCH , wrzuć na konsolę i uruchom.
     
  7. toddy

    toddy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wrzucilem na pendrive dashlaunch 3.08 i w xexmenu probuję zgrać na pamięć konsoli (nie mam dysku - konsola slim 4gb). Znajduje mi jedynie zakładkę Flash, na którą nie pozwala mi skopiowac. Powodem jest prawdopodobnie napis Device Usage 0.01 Gb/0.01 Gb. Tylko że tej pamięci było jeszcze ponad 2 gb wolnego.
    Da się to zainstalowc z pendrive, czy musi byc w pamięci konsoli?

    Edit:
    Nie było pytania... wszystko działa. Dzięki za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum