1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Dashboardu przy LT+ 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Banicja Wieczysta, Październik 12, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Banicja Wieczysta

    Banicja Wieczysta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Jaki mam wgrać dashboard do konsoli z przeróbką 2.0 aby jej nie "stracić" . czy zmiana dashboardu zmieni coś ? Czy brak aktualizacji może powodować to że niektóre gry nie będą chodzić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zalezy jaki masz teraz dash jesli mniejszy niz 13599 to jak wgrasz 13599 czy 13604 to stracisz lt ale jesli masz 13599 to mozesz zaktualizowac jesli chcesz do 13604 i nic sie nie stanie. mimo ze jest to jeszcze nie zalecane bo nie wiadomo dokladnie co atualizacja zmienia, badz co badz xgd3 chodzi dalej.
     
  4. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    najnowszy dash to 13604 nie wprowqdza on zadnych zmian w wygladzie ani nie usuwa przeróbki jezeli obecnie posiadasz dasha 13599, brak aktualki może powodować że niektóre gry nie bedą chodziły (chodzi o te najnowsze doskonały przykład to np. fifa12)
     
  5. szczurinho17

    szczurinho17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy da radę wrócić do dashboardu poprzedniego? I równocześnie czy wtedy przeróbka na nowo zacznie działać?
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
  8. glodos

    glodos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To ja się podepnę, żeby nie zaśmiecać. Mam samsunga spoofowanego na starego Lite-Ona bodajże z seri 7xxx oraz dash w wersji 12625. Ostatnio wgrałem LT 2.0 ale nie wiedziałem o tym nowym dashu, który usuwa przeróbkę. Próbowałem zaktualizować konsolę z płyty z F1 2011, ale proces zawiesza sie w pewnym momencie. Konsola jednak nadal działa.
    I tu pytanie, czy mogę spokojnie zrobic update z pendrive a potem od nowa wgrać LT 2.0?
     
  9. Banicja Wieczysta

    Banicja Wieczysta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten przed wersja 13599. Do jakiego mogę teraz maksymalnie zaaktualizować ?
     
  10. Life92

    Life92 Banned

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    do 13599 ale już fifa 12 ci nie pojdzie bo musisz do niej najnowszy mieć niby tak wychodzi
     
  11. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jeżeli masz 13146 to mozesz aktualizowac nawet do najnowszego ale jezeli przed ty to usunie ci przerobke
     
  12. Life92

    Life92 Banned

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    drogi surferj24 możesz ostatni już raz zerknąc do mojego tematu i udzielic odpowiedzi? bardzo prosze
     
  13. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Na czas aktualizacji podłącz napęd Liteon, po aktualizacji podłącz Samsung z wgranym LT 2.0.
    Wszystko będzie działać.
     
  14. vitalis

    vitalis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli mając 13599 i LT2.0 moge spokojnie aktualizować do 604 i nie usunie mi przeróbki?
     
  15. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Dokładnie, nic się nie stanie z napędem.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum