1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dashboardu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rafikosss, Grudzień 25, 2012.

  1. Rafikosss

    Rafikosss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nie bede obijał w bawełne potrzebuje pomocy bo jestem ciemny w te klocki i nie wiem jak zrobic ta aktualizacje robie wszystko jak w tym poradniku http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-aktualizacja-dashboardu-w-jtag-rgh-147268/ tylko nie wiem jak dokładnie sprawdzić plyte głowna ?? Bardzo Was Prosze o Pomoc Jak ktoś chętny mi pomóc to muj numer gg 5926870 albo przez forum Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    1 osoba to lubi.
  4. Rafikosss

    Rafikosss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumie ale jak sprawdzić jaki to Jasper??? z tego co sie orientuje to mam chyba jasper 16 ale nie jestem pewny do konca jak chciałem wegrac to nie idzie ta aktulizacja pomocy
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Przecież masz to napisane w tutorialu do którego link sam podałeś.

     
    2 użytkowników lubi ten post.
  6. Rafikosss

    Rafikosss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok rozumiem to z tego co wynika to mam jasper16mb to dlaczego mi nie chce zrobić tej aktualizacji jak wszystko robie tak jak napisane i nawet wrzucałem ten dodatkowy plik i nic :(
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jaspery 16mb jako jedyne występują w dwóch opcjach. small block i big block.
    co znaczy, ze nic? odpalasz z xella i wio!
     
  8. Rafikosss

    Rafikosss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak odpalic z xella jak podpinam pendka to nic sie nie dzieje
     
Wczytywanie...

Poleć forum