1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja dashboardu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kuba558, Sierpień 23, 2013.

  1. Kuba558

    Kuba558 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kwidzyn
    Witam mam router tp-link TLWR841N polaczenie kablem prostym konsola router router komputer i ie moge odczytac strony z nandem wie moze ktos dlaczego i czy mozna odczytac nand w inny sposob
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Kuba558

    Kuba558 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kwidzyn
    Mam jeszcze jedno pytanko czy cpu key i cala reszte do aktualizacji dashboardu zczytam tym programem i moze dal bys link do tourtoriala jak uzywac tego programu z góry dzienki
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Najpierw robisz dump a później nanddump.bin ( o ile tak sie nazywa ) plik kopiujesz na komputer po czym wchodzisz w JRunner dajesz swój plik w source.
    Klucz cpu odczytujesz z xella ( włączasz konsole z tacki/eject przepisz cpu lub po lan wpisz ip konosli i klik get cpu key).

    DOPIERO mając wszystko zrób aktualizacje, kernela pamiętaj że jak źle zrobisz tylko serwis zostaje !!

    W JRunner opcja glicht musi być zaznaczona.

    Tutaj masz tutek z forum
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  6. Kuba558

    Kuba558 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kwidzyn
    problem z jrunner

    [​IMG][/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
    Mam jeszcze mały problemik z tym progremem wyskakuja bledy 404 przy pobieraniu plików a dashboard tez sie nie pobiera wiecie moze dlaczego
     
  7. Kuba558

    Kuba558 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kwidzyn
    jrunner nie pobiera

    Prosze o pomoc w konsoli jrunnera wyskakuje blad 404 i nie pobiera dasha
     
  8. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Pobierz na nowo podstawowy i czysty jrunner, on czasem robi takie i różne psikusy

    Wyciapane z SGS+ i9001 za pomocą Tapatalk4
     
  9. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Albo zrób to przez autogg http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/1442-autogg-092/ jrunner lubi robić babole.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum