1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dashboardu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wojtek31, Listopad 9, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wojtek31

    wojtek31 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chełm Śląski
    Witam.
    Wyczytałem na stronce microshitu jak zaktualizować dashboard. Nagrałem płytkę, włożyłem do napędu, zrestartowałem konsolkę i nic. To samo z pena.
    Po uruchomieniu nic się nie pokazuje, no chyba że coś robię źle.
    Dodam że przed banem, czyli przed. 06.11.2009 aktualizowałem dasha przez live, ale chyba coś było nie tak z aktualizacją i chciałbym ją zrobić jeszcze raz, ale ban na konsolce i chce to zrobić przez cd/dvd.
    Proszę o nakierowanie co robię nie tak.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdz w konsoli jaki masz interfejs
    ustawienia
    dane systemu
    tak :D jak wyjdzie jakiś nowszy to będzie można wtedy zrobić w ten sposób aktualizację
     
  4. wojtek31

    wojtek31 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chełm Śląski
    Ok. Z tego co tam pisze mam 2.0 8955 czyli ten najnowszy. Czyli dla tego nie można ponownie aktualizować??
    I jeszcze pytanie, czy jak wyjdzie jakiś nowszy to będzie można wtedy zrobić w ten sposób aktualizację??
     
  5. xaxon

    xaxon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    1. Ponownie nie zaktualizujesz.
    2. Tak, np. plyka lub pen
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum