1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Dashboardu

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez ewernewest, Styczeń 7, 2010.

  1. ewernewest

    ewernewest Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Chce sobie zaktualizować dashboard za pomocą pendrive. Czy mogę zaktualizować konsole jeżeli na pendrive będzie coś więcej niż sama aktualizacja. Czy nic oprócz niej :??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jaki masz teraz dash?
     
  4. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    czy konolka przerobiona czy nie ??
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeszcze jeden post nie na temat i posypią się warny!
    Co Wasze pytania wnoszą do tematu?
     
  6. ewernewest

    ewernewest Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    konsola przerobiona (od dzisiaj ;p) wiec jak z tym jest ? Chciałem sobie jeszcze dzisiaj zagrać w AC2 i jak włączam to pisze czy zaktualizować klikam tak i aktualizuje i res i tak w kolko ;d. Na pendrive mam rozne dane ktore sa mi potrzebne wiec odpowie mi ktoś TAK DA SIĘ LUB NIE NIE DA SIĘ ??
     
  7. Staroch

    Staroch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Da się przez pendrive... Poszukaj najpierw:

    http://xboxforum.pl/poradniki-f71/a...fline-[2-0-8955-0-avatar-updatespy]-7365.html

    DO AUTORA:

    Wydaje mi się, że mogą być inne rzeczy ALE nie jestem pewny
     
  9. ewernewest

    ewernewest Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
  10. ciacho007

    ciacho007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzisiaj wgrałem nowe oprogramowanie tzw dashboarda pendrivem no i kicha nadal nie mogę tanich gier tych nowych odtwarzac wszystkie tanie stare śmigają bez problemu proszę o jakąś pomoc. Aktualizacja teoretycznie przez pendriva się udała choć nie wiem jaki powinien być końcowy komunikat.

    Jeszcze jedna sprawa jak zaczołem aktualizacje na pamięci flesh miałem tylko 92mb po skończonej aktualizacji liczba ta się nie zmieniła.
     
  11. Stream

    Stream Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnij $SystemUpdate_Fall09_8955 i wtedy nagraj na pena i wgraj.
    Co do drugiego pytania, na aktualizacje powinienes miec conajmiej 128 mb wolnego zalezy jaka wersje wgrywasz czy z avatarami czy bez.

    Ewerewest możesz posiadać inne pliki i uruchomi Ci się tylko Aktualizacja.
     
  12. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    masz dwie opcje zaktualizowanie poprzez pendrive/płytę.
     
  13. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pytanko: jesli wkladam plyte i konsola prosi o aktualizacje to czy chodzi o update systemu czy Dasha ? Mam jeszcze 1,41 i przy Wolfie mam ten komunikat. Jak to ugryzc ?

    Pozdrawiam!!
     
  14. gimi

    gimi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczytno
    jaka plyte wsadzasz? . ty z takim ixtreme podlaczasz sie do neta? jak wsadzasz gre i prosi o aktualizacje to robi sie aktualizacja gry.
     
  15. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie konsoli nie mam podlaczonej do netu:) Wolf z tego co wiem jest w 3rd Wave wiec moje pytanie brzmi czy udgrade IX do np 1,61 NS rozwiaze ten problem ?
     
  16. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Panowie odpowie ktos na w/w poscik ?

    Pozdrawiam!!
     
  17. gimi

    gimi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczytno
    troche zle wytlumaczyles o co chodzi . ale tak powinien pomoc udgrade do 1.61ns albo nawet LT bo sam tworca ixtreme radzi na bana brac LT a nie 1.61ns
    wtedy wszystko bedzie dzialac. ;D
     
  18. ss2

    ss2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No i coz po udgradzie do 1.61 NS przy Wolfie caly czas domaga sie aktualizacji konsoli, niech ktos cos poradzi w tym teamacie pls :confused:
     
  19. gimi

    gimi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczytno
    wejdz na xbox.com tam jest aktualizacja offline poczytaj i pewnie to pomoze.
     
  20. anfy

    anfy Banned Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aktualizacja

    panowie mam problem nagralem dante spatchowalem i wkładam gre a on prosi mnie o aktualizacje inaczej gra nie ruszy jakies pomysły prosze o rade z góry dziekuje
     
  21. Kwiolek

    Kwiolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    mam to samo co kolega anfy... prosze o pomoc skad pobrać aktualizacje... ale nie NXE...
     
Wczytywanie...

Poleć forum