1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja do 14719... Jest jakieś ryzyko ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grabber, Wrzesień 12, 2012.

  1. grabber

    grabber Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam panowie, piszę z małą prośbą:

    - Mam SLIMA 250GB
    - przerabiany w kwietniu
    - dash 14717
    - (przykładowo) PROTOTYPE 2 nagrana iHashem na Verbatima bez żadnych przeróbek działa i instaluje się na HDD bez problemu...

    Pytania:
    1) Mam LT3 ??
    2) Czy aktualizacja z USB do 14719 cofnie mi przeróbkę?
    3) Czy będe musiał instalować od nowa gry / czyścić cashe itp ...?

    Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
  4. grabber

    grabber Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Thx...A zadam jeszcze jedno pytanie o którym zapomniałem:
    - Czy jeśli konsola (i główne konto) jest zbanowane na Live to zmienia to coś w kwestii aktualizacji z USB ??
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie, moze zrob sobie rgh

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. grabber

    grabber Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm... ale mam już LT3 i w sumie prócz tej aktualizcji do 14719 nie mam na razie żadnych problemów... więc czy wydawanie 200 zł ma sens ??
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Teoretycznie ma, multiplayer za free (ograniczony ale zawsze cos) nie obchodzą cie już nowe zabezpieczenia oraz nie musisz kupować płyt + gry arcade i dlc także za free

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum