1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja do 775

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez miraclebit, Kwiecień 26, 2015.

  1. miraclebit

    miraclebit Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam wszystkich chciałbym kogoś podpytać jak zrobić aktualizacje konsoli do wersji 775 ( zakupiłem konsole z przeróbka rgh lecz trzeba zaktualizowac do niby tej wersji aby działał kinect ) będe to robił pierwszy raz więc nie ukrywam proszę o proste wytłumaczenie z góry Wielkie Dzięki ! . Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawelek83

    pawelek83 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Portrush-UK
    nie da sie zaktualizowac konsoli do wersji 775- mozesz wgrac nowy FSD 775
     
  4. miraclebit

    miraclebit Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    No dobrze to może muszę wgrac nowe fsd 775 lecz niech mi ktoś jeszcze powie jak lub poda link do poradnika . :)
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    miraclebit lubi to.
  6. pawelek83

    pawelek83 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Portrush-UK
  7. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    FSD do Kinect'a nie ma za dużo wspólnego. Musi wgrać Dash i sterowniki pod swój dash i tyle FSD nie musi być przeinstalowane,również poczytaj przed odp. Ale + za chęci .
     
  8. pawelek83

    pawelek83 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Portrush-UK
    zgadzam sie ale gdy mówił o 775 to chyba gra we FSD i na najnowszym uniknie np. FATAL CRASH bynajmniej ja miałem z tym problem a nowy FSD wszystko naprawił
     
  9. miraclebit

    miraclebit Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
  10. pawelek83

    pawelek83 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Portrush-UK
    w linku który podalem wszystko działa, albo wpisz w google - napewno jest do ściągnięcia
     
  11. miraclebit

    miraclebit Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Czyli ja musze najpierw odinstalowac fsd aby potem ponownie zainstalowac ?
     
  12. pawelek83

    pawelek83 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Portrush-UK
    w xex menu wystarczy usunąć stary folder FSD i zastąpić nowym- skopiuj i wklej
     
  13. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    16202? Ile Ty tą konsole w szafie trzymałeś?
     
  14. miraclebit

    miraclebit Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Nie ja zakupiłem dopiero teraz , a mam pytanko zrobiłem sobie aktualizacje na rgh lecz mam dual nand i na rgh juz mi działa kinect a gdy włącze konsole na lt też mi sie wyświetla aktualizacja czy ją moge zrobic ? bo np chciałbym sobie zagraćw gre z kinectem przez internet .
     
Wczytywanie...

Poleć forum