1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja do FIFA 12,

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez M_A_R_I_O_O, Wrzesień 29, 2011.

  1. M_A_R_I_O_O

    M_A_R_I_O_O Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    było już gdzieniegdzie na ten temat ale mam kila pytań w związku z tym, dlatego tez zakładam nowy temat.

    proszę o wyrozumiałość bo w tych sprawach jestem zielony.

    otóż, jak wiadomo fifa 12 wymaga aktualizacji, przy próbie zainstalowania jej z płyty (z grą) wiesza się konsola, na szczęście wciąż działa. i teraz, czy da się zaktualizować konsole bez straty przeróbki? (doczytalem ze ta aktualizacja własnie ja usuwa) czy przeróbka tkwi tylko w napędzie czy także w jakimś układzie konsoli.
    dodam ze posiadam kilka konsol i mam możliwość przełożenia napędów, jeżeli włożę nieprzerobiony napęd, zaktualizuje konsole i z powrotem włożę przerobiony napęd wszystko będzie działało? czy tez do nowej aktualizacji trzeba nowsza przeróbkę?
    oraz czy nieprzerobiony napęd przeczyta aktualizacje wypalona na płytę i czy wo gule można gdzieś pobrać ta własnie aktualizacje.
    a może istnieje jakiś inny sposób na szybkie odpalenie fify 12 bez konieczności wysyłania konsoli do "serwisu".
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    aktualizacja kasuje przerobke musisz miec Lt 1.9 lub 1.91 w innym przypadku cofnie i bedziesz musial ponownie przerobc podmiana napedu nic nie da musi byc w konsoli naped ktory byl pierwotnie zeby przeszla.
     
  4. M_A_R_I_O_O

    M_A_R_I_O_O Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a wiec jeśli mam 1,9 mogę śmiało aktualizować? gdzie to sprawdzić jaka jest przeróbka (wiem tylko ze z nowszych gier black ops chodzi), czy możliwe jest to ze nie mogę zaktualizować z powodu nieoryginalnego napędu (nie znam przeszłości konsoli)?
    i w jaki sposób aktualizować skoro z płyty z gra nie idzie?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. M_A_R_I_O_O

    M_A_R_I_O_O Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W takim razie pozostaje 1 pytanie. jaka gra wymaga Lt 1.9 lub 1.91 a nie wymaga aktualizacji konsoli?
    chce się upewnić jaką mam przeróbkę.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie ma takiej gry z tego co wiem a swoja droga jesli w ostatnim czsie nie przerabiales napewno nie masz lt1.9
     
  8. Pychu666

    Pychu666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie do tematu w takim razie - Mi Fifa 12 też woła o aktualizację. Po ostatnich problemach z NHL-em 12 (nieudana aktualizacja) skończyłem w serwisie i koleś zainstalował mi najnowszy soft. Niestety nie zapytałem o dokładne cyferki, żeby wiedzieć ze szczegółami jaką mam wersję. Było to robione 17 września. Jak ściągnę przedni panel, to na plombie gwarancyjnej jest napis 8L+1.91. Czy w takiej sytuacji mogę aktualizować? Nie chcę ryzykować, więc jeśli nie ma 100% pewności, że wszystko będzie ok po tej aktualizacji to, proszę, powiedzcie :)
    Z góry dzięki za odpowiedź.
     
Wczytywanie...

Poleć forum