1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja do Forza Motorsport 3

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Kaliberek, Listopad 28, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kaliberek

    Kaliberek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    300
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    [​IMG]Studio Turn10 informuje, że na Xbox Live trafiła druga automatyczna aktualizacja do gry Forza Motorsport 3. Łatka eliminuje sporą część znanych błędów, blokuje możliwość oszukiwania na listach rankingowych i kombinowania z wynikami czasówek. Bardzo cieszy wiadomość, że dodano również animacje zmiany biegów dla widoku z wnętrza pojazdu. Deweloperzy dorzucili jeszcze nowe playlisty do wyszukiwarki wyścigów online oraz wysłali graczom ze statusem VIP Lamborghini pomalowane w barwy Halo Waypoint, które stworzyła osoba o pseudonimie "m0dus". Drugiej paczki z dodatkowymi samochodami - "Hot Holidays Car Pack"- należy spodziewać się 8 grudnia.

    Źródło: Aktualizacja do Forza Motorsport 3 | Aktualności
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. enigmatyczny

    enigmatyczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czy da się skądś ściągnąć ten update na komputer i zainstalować go z pendrive'a albo dvd?
     
  4. Bigggi

    Bigggi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie nie da ię go tak zainstalowac . Z pendrivem albo dvd niz nie zrobisz . Mozesz jedynie go wgrac na dysk konsoli podlaczajac go do komputera o ile ktos zuploaduje te pliki odpowiedzialne za tego patcha.
     
  5. FATAEM

    FATAEM Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    No to gra już na pewno miażdży GT5 , bo jest animacja zmiany biegów hahahaha
     
  6. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    FATAEM, jeszcze prawdziwy GT5 nie wyszedł więc nie ma się z czego cieszyć. Mogą w tym czasie wiele dodać. Na razie według tego co widze, to Forza jest lepsza od GT5 ilością i krajobrazem tras.
     
  7. !CineQ

    !CineQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobrze że nie zapomnieli o graczach rządnych nowości ;)
     
  8. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
  9. niq

    niq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    kurde, nie podepnę teraz kloca do neta :/ nadal banują<sciana>
     
  10. kwiatasek

    kwiatasek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to trzeba wgrać żeby wszystko śmigało? Rozumiem, że podpiąć dysk pod kompa i przerzucić ale dokładnie gdzie w które miejsce, może jakiś tutek?
     
  11. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Do folderu cache ;> rozpakowac i wrzucic... tutek bodajze byl na forum , ale do patcha od NBA.

    Źródło: http://xboxonline.valhalla.pl/index.php?showtopic=29680&hl=NBA+patch
     
  12. Roller

    Roller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak podpiąć dysk z xbox do laptopa. Bo na forum znalazłem tylko takie poradniki, że trzeba konsole rozkręcać. Idzie jakoś innaczej?
     
  13. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Przez Ethernet trzeba jeżeli chcesz wideo, muzyke, zdjęcia. Tylko nie wiem czy Xplorer360 działa przez ten kabel.
     
  14. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
  15. mesmi8

    mesmi8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co do GT5 to polecam obejrzeć na YouTube jakis gameplay i zwrócić uwagę na odbicia w szybach samochodów. Coś niesamowitego! Jak wiadomo diabeł tkwi w szczegółach,a tym jak i ilością aut GT5 niestety pokonuje FORZE...
     
  16. zyga101

    zyga101 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2007
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bydgoszcz
    Masz rację, Forza wygląda świetnie w Photo Mode a normalnie dużo traci, chociażby właśnie efekt szyb jest dużo gorszy w czasie wyścigu robią się jakieś ciemne i mało przeźroczyste, ogólnie wkurza mnie to ze sobie wymyślili te 60 fps i przez to gra duzo traci, mogli by zrobic 10 klatek mniej i jakośc w wyścigu jak w Photo Mode i nikt by nie zauważył ze jest 50 a nie 60 klatek, nawet prologue niszczy forze pod względem grafy a ta gra jest z 2007 (!!!)
     
  17. niq

    niq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    wziąłem dysk do kumpla ixa nie przerobionego i pobrałem łatkę ^^
     
  18. csdesign

    csdesign Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zwolle, NL
  19. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    csdesign - nie
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum