1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja do LT 3.0 i dash 14699

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sid333, Grudzień 27, 2011.

  1. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Witam, mam zamiar zaktualizować napęd do nowego lt 3.0. Najpierw mam wgrać dash 14699 a potem LT 3.0? Nie gram online. Mam phat'a z napędem LiteOn.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gohan79

    gohan79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Nie stanie się nic z napędem? Bo coś czytałem że się blokuje no i nie wiem teraz czy robić tego flash'a czy nie.
     
  5. lukaszigus

    lukaszigus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam problem pierwsze wgrałem najnowszy dash potem zrobiłem przeróbkę LT 3.0, gry z XGD3 mi nie chodzą chodzić. Gry mi się nagrały (zapis 100% imgburn).
    Co może być nie tak?
     
  6. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Gry patchowałes pod LT+ 3.0?
     
  7. lukaszigus

    lukaszigus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gry nie patchowałem pod LT3.0
    jak to się robi?
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  9. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przy większych aktualizacjach najpierw stock fw, potem aktualizacja dashami i na końcu lt. Info z forum team xecuter.

    Tak naprawdę nigdy nie wiesz co się dzieje podczas aktualizacji (jakie dane konsola sprawdzą) więc zawsze bezpieczniej dmuchajac na zimne robić to na stocku (oryginalne fw).

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  10. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podepnę się pod temat.

    Do mojego napędu chitahi nie ma lt 3.0. Więc jak mam postąpić chcąc mieć dash 14699 i lt 2.0, Flash do lt 2.0 i potem dash 14699?
     
  11. lukaszigus

    lukaszigus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki ROBI772 za link, wszystko chodzi jak należy
     
  12. wacha88

    wacha88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy stare gry też trzeba na nowo nagrywać?
     
  13. kurdak

    kurdak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli chodzi o stare gry to niestety tak, trzeba je od nowa nagrać :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum