1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja do lt+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez barteK_zmc, Listopad 25, 2010.

  1. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    Witam...
    Jeszcze przed chwila miałem lt1.1 w lite-on v2, zaktualizowałem do lt+..
    Jak mogę sprawdzić czy na pewno się wgrało to co trzeba?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    ale jaka?? chodzi mi o to czy przypadkiem nie zostalo lt1.1
     
  5. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Przetestuj Assassin's Creed: Brotherhood lub NFS: Hot Pursuit na najnowszym dashboardzie.
     
  6. maka2020

    maka2020 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma takiej możliwości żeby "został" stary firmware. Albo jest nowy, albo zje*ałeś konsolę.
     
  7. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    chyba jeżeli już to napęd..
    gra z ap25 odpali sie na zwyklym lt czy tylko na +??
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. kulbon

    kulbon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
    Podłączam się do tematu żeby zbytnio nie śmiecić. Mam w xboxie spoofowanego samsunga - w oryginale mialem liteona. I pytanie brzmi czy moge wgrać do samsunga LT+ czy muszę wsadzić z powrotem liteona i wgrać LT+ tak aby działały gry z AP2.5 ? Oczywiście nie chce oflagować konsoli.
     
  10. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    yy. wypaliłem nfs dodalem tego ap25 patcha i ssv2 i odpalił sie u kolegi na lt tym starszym.. dlaczego??
    I jeszcze pytanie: czy na nowym ixtreme jest istotne czy gra ma ssv2 czy ssv1? bo chcialem pogram w ac2 tylko nie moge znalezc polskiej wersji z ssv2
     
  11. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
  12. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    ___
     
Wczytywanie...

Poleć forum