1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja dzisiejsza- pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukcie4740, Styczeń 19, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam pytanko. jak juz wiekszosc wie jest aktualizacja nowa. mam lt+ i zaaktualizowalem konsole. widze, ze nie dziala mi teraz cod mw i bo, ale reszta gier dziala. teraz mam pytanko. mam sie czego bac, da sie to naprawic zeby mi dzialal ten bo albo mw?czy juz zawsze tak bedzie? bedzie nowy flash, zeby temu zaradzic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bo, mw, człowieku pisz pełne nazwy ...
     
  4. Mate08

    Mate08 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    bo- black ops mw- modern warfare
     
  5. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    przecie pisze cod mw - call of duty modern warfare ,a vco do lt+ to podejżane jest
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Pokazuje sie jakiś komunikat?

    Jeśli masz LT+ wszystkie gry powinny działać, no chyba ze pytanie dotyczyło by najnowszych gier takich jak: NFS HP; Assasin Cread BH itp, wtedy oznaka czarnego ekranu po włożeniu płytki oznaczało by że obraz płyty przed wypaleniem nie został spachowany.
     
  7. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam czarny obraz przy bo i mw2.
    bedzie nowy flash zeby te gry dzialaly?
     
  8. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    lukcie4740, nie pytaj tylko przez najbliższe tygodnie śledź forum a o wszystkim się dowiesz.
    Na chwilę obecną sprawa jest świeża i wiadomo tyle że Reach, MW2 i BO nie działają.
     
  9. ustach

    ustach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    229
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piątnica
    Witam
    Niestety najpierw zauktualizowałem xboxa potem tu zajrzałem. Mi rónież nie działa Black Ops i MW2. Wyskakuje komunikat, że nie może odczytać płyty.
     
  10. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @up
    ja mam czarny obraz na lt+.
    czekam na nowego flasha.
     
  11. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    nie potrzebny jest nowy flash! po prostu ms po tej aktualizacji dogral AP25 do niektorych gier m.in. wlasnie do black opsa. jesli masz LT+ to nic ci nie grozi, nie zostaniesz nawet sflagowany bo LT+ przed tym chroni. wszystko co muszisz zrobic to poczekac na patche do gier do ktorych zostalo dodane AP25. patchu.jesz obraz na komputerze i nagrywasz jeszcze raz na plyte. wszystko bedzie smigac.
     
  12. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    dokładnie tak jak pisze BCG-pl, dodali do starszych gier AP25. Trzeba czekać tylko na patche i patchować na nowo gry i nagrywać ;p...
    Nowy flash jak narazie nie wyjdzie bo nie ma takiej potrzeby :)..
     
  13. pulpido

    pulpido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    Ja mam LT+ 1.1, od razu po przeróbce wgrałem nowego dasha i COD BO przed przeróbką na LT+ działał i teraz też działa.
     
  14. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dziekuje BCG, takiej odpowiedzi oczekiwalem :). do zamkniecia temat.
     
  15. LordViper3

    LordViper3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    zgadzam się z kolegą powyżej trzeba zaczekać na abgx360 1.0.6, albo uaktualnienie bazy gier na serwerach abgx360. Jedyny problem to ponowne nagranie płyty.
     
  16. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    padlem dzisiaj ofiara aktualizacji i moge powiedziec ze nie dzialaja mi gry cod bo, mw2, reach i uwaga FABLE 3..
     
  17. LordViper3

    LordViper3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Jarek882 u mnie Fable 3 działa na LT+, sprawdź abgx-em czy nie masz wersji z AP2.5.
     
  18. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    zaraz przejade abgx'em. Sprawdzalem czy nie mam flagi i secdata czysto. Trzeba czekac..
     
  19. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dlaczego gry nie działają i na co trzeba czekać już wiadomo.
    Tylko dla jasności, piszemy o grach z AP25, przeróbce LT+ oraz aktualizacji dasha która wyszła DZISIAJ.

    Więc jeżeli masz LT+ to czekasz na patche do tych kilku gier i robisz to co np. w Fable 3.
     
  20. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Mam wersje fable z ap25 na czerwono zaznaczone..
     
  21. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam xtreme 1.6 tez mi nie dzial black ops i mw2 co mam teraz zrobic
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum