1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Fail

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Papajec, Październik 20, 2011.

  1. Papajec

    Papajec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małkinia
    Witam
    Dziś rano nagrałem sobie Fife 12 i pełny uciechy wsadziłem grę do xKlocka.
    Po 5 sek wyskoczyło mi że mam zaktualizować klocka bo gra nie pójdzie (xbox nie jest podłączony do neta, ban :( ).
    Pełen zdziwienia zacząłem aktualizować, po 15 sek wyskoczył błąd:
    "Nie można odczytać aktualizacji z płyty. Aby kontynuować ponownie włóż płytę.
    Jeśli problem będzie się powtarzać odwiedź stronę .....

    Kod statusu: 3151-351F-B800-0F00-C000-0013"

    Konsola nie chcę się teraz odpalić...
    Za każdym razem gdy ją włączam wyświetla się ten błąd :(

    z góry dzięki za pomoc :*
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Robisz flash oryginalnego fw do napędu. Aktualizacja z pendrive. I znowu flash na LT 2.0
     
  4. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jeśli chcesz teraz odblokować konsole (jeśli sam nie umiesz przerobić)i tak już straciłeś przeróbkę poszukaj dasha 2.0.13146.0 wrzuć na pendriva i odblokujesz a potem jak kolega pisze wgranie najnowszego lt
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak nie pomoże sztuczka z dashem 146 podobno najlepiej z dvd to zrobić zostaje cie wgranie orginalnego softu do napędu lub serwis i ponowny flash na lt 2.0
     
  6. Papajec

    Papajec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małkinia
    nie mam/miałem LT 2.0 tylko iXtream 1.6 czy jakoś tak :p
     
  7. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Nie martw się teraz to nawet 1.6 nie masz.
     
  8. Papajec

    Papajec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małkinia
    Jak pójdę do kogoś kto robi LT 2.0 to zrobi mi wszystko? Aktualizować dasha do najnowszego ? bo ten 2.0.13146.0 nie działa :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum