1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Fifa 12

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rooni126, Grudzień 3, 2011.

  1. rooni126

    rooni126 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam następujący problem (szukałem i nie znalazlem na to odpowiedzi) otóż nagrałem grę fifa 12 już drugi raz i dalej to samo czyli wola o aktualizacja mimo ze mam lt 1.91 (przynajmniej tak twierdzi sprzedawca) i dash 13599 który fifa wymaga może ktoś z was miał podobny problem i zna odpowiedz na mój problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Za pewne aktualizacje gry a nie dasha.
     
  4. rooni126

    rooni126 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pisze "aktualizacji konsoli..." a aktualizacja gry na czym polega i bez niej nie idzie uruchomic gry ?
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Jak podłączony jesteś to woła Ci pewnie aktualki ..604 a aktualizacja gry to np poprawki itp
     
  6. rooni126

    rooni126 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zacznijmy od poczatku ;p szczerze to jestem zielony w tych sprawach ,konsola nie jest podlaczona do neta i co mam zrobic by uruchomic fife 12 jezeli uruchamiam konsole i wyskuje komunikat o ktorym mowa na gorze
     
  7. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    do odpalenia FIFA12 potrzebujesz minimum dasha 13599 - sprawdź po uruchomieniu konsoli jaki masz teraz Dash
     
  8. rooni126

    rooni126 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To wlasnie pisze ze mam dasha 13599 i w tym problem ze mimo tego pisze zeby zaktualizowac konsole
     
  9. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    to śmiało aktualizuj, jak nie byłeś na LIVE to nic Ci nie zaszkodzi
     
Wczytywanie...

Poleć forum