1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja firmware samsung

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Crazydrake, Maj 1, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Crazydrake

    Crazydrake Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. mój pierwszy post i pytanie do znawców tematyki flashowania napędów. Przymierzam się do aktualizacji softu w napędzie MS28 . Gdy kupowałem już przerobioną konsolę na allegro była ona z dwoma napędami Lite-On(leży schowany) i samsung który jest używany teraz w konsoli.i tu pojawia się moje pytanie,czy aby zaktualizować firmware w samsungu muszę odczytywać jeszcze raz soft z kluczem z litka czy wystarczy tylko ten który jest w samsungu oczytać i przerobić na nowo?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Wystarczy odczytać klucz z samsunga.
     
  4. novak512

    novak512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Iława/Gdańsk
  5. Crazydrake

    Crazydrake Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno pytanie czy mając płytę główną z chipsetem nforce 430 muszę kupować jeszcze kontroler sata??
     
  6. Cloud Strife

    Cloud Strife Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. Artur449

    Artur449 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    mam juz zflashowana konsole na ixtreme1,51 chcac zaktualziowac do 1,6 musze otwierac konsole i tak dalej jak jest na filmiku czy wystarczy sciagnac jakas aktuazlizacje?
     
  8. Crazydrake

    Crazydrake Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz otworzyć konsole. jest jeszcze inna opcja ale otworzenie konsoli i wgranie fw jest najprostsze i najtańsze.
     
  9. novak512

    novak512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Iława/Gdańsk
    rób wszystko jak na filmiku z tym, że ściągnij sobie najnowszego jungle flashera, który będzie już zawierał w sobie ixtreme 1.6.
    Jest prostszy sposób na przygotowanie nowego fw ale musisz mieć klucz napędu na dysku. Ogólnie rzecz ujmując konsolkę musisz rozkręcać i nie da się (praktycznie) tego ominąć. :D
    360Mods Downloads JungleFlasher v0.1.60 Beta
     
  10. Dami24

    Dami24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zebrzydowice
  11. <one step ahead>

    <one step ahead> Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z południa

    Dokładnie ten sam,tyle że na innym portalu: Jak wykonać flashowanie napędu Benq w Xbox 360

    Pozdr.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum