1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja flash Winbond

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ek0n0m, Maj 26, 2012.

  1. ek0n0m

    ek0n0m Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem ze swoim napędem, poniżej przedstawię problem.

    Postanowiłem spróbować sam zaktualizować softa z LT 2 na 3. Wszystko poszło dobrze do pewnego momentu. Winbond juz był drillowany wiec odblokowalem go wacikiem ze spiritusem. Klucz wyciągnąłem bez problemu. Po wciśnięciu w JF ERASE i też miałem prawidłowy komunikat. Wcześniej wg tutoriala przygotowałem softa. Po wciśnięciu WRITE po kilki sekundach się zawiesił, z początku myślałem ze tak długo się ładuje po chwili zobaczyłem ze Xbox jest wyłączony. Po włączeniu konsoli nic się nie zmieniło poza tym, ze napęd się nie włączył i do teraz tego nie robi. Nie wiem co źle zrobiłem, nie wiem czy coś z zasilaniem czy zupełnie coś innego się stało. Nie wiem również jak sprawdzić co jest nie tak. Do flasha używałem tylko adaptera USB - SATA oraz płyty głównej od kompa. Napęd mam lite on 0225.
    JF napędu nie widzi, pewnie dlatego ze nie jest włączony.
    Proszę o pomoc.

    Dzięki i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Intro device, wylacz i wlacz napęd. Wcisnij write. Błąd że zrobiles erase

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. ek0n0m

    ek0n0m Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Serdeczne dzięki, pomogło !!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum