1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Forza 4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez S_T_I_C_K, Maj 31, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Siemka, dziś chciałem sobie pograc na xbl w grze forza 4, po połączeniu z internetem jest komunikat: Xbox wykrył nową aktualizacje dla tej gry.
    Aktualizować? Bo kiedys czytałem ze można stracić przeróbke (ale to chyba tylko przy aktualizacji dasha) Mimo to chce sie upewnić ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. remote

    remote Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    musisz podać więcej szczegółów tzn jakie LT i jaki masz obecny dash
     
  4. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    LT 3.0, nagrywane ihasem i na verbatimach.
    Dash nie wiem jaki mam, ale juz zapytałem gościa kóry mi przerabiał. To niedługo sie dowiem. Bo juz w opcjach xboxa nie pisze jaki ma sie dash..
     
  5. remote

    remote Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dash powinien być w system /ustawienia konsoli/ dane systemowe
     
  6. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
  7. remote

    remote Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sory źle przeczytałem twój pierwszy post tobie chodziło o aktualizacje gry a nie dasha
    możesz śmiało aktualizować gre
     
  8. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Ok, dzięki ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum