1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja gier na RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez itach91, Maj 19, 2014.

  1. itach91

    itach91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jak w temacie mam problem z aktualizacją gier (aktualizacja gry potrzebna do odpalenia DLC). Próbowałem za pomocą TU jak wyczytałem na forum, skończyło się na tym, że nie mogę odpalić starych dlc + od czasu do czasu cras***e fds. Próbowałem też robić to ręcznie za pomocą file menagera, niestety i ta opcja okazała się klęską. Próba z xexmenu też nie wyszła, gdyż nie widzi gier z dysku twardego. Czy istnieje inna bezpieczna opcja update'ów gier?
    Pozdrawiam :>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Masz dysk w konsoli a w domu jakiegoś pena ?
     
  4. itach91

    itach91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, kopiuje przez pena sformatowanego na fat32, po skopiowaniu gier na konsole wszystko sprawnie zawsze działa.
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Aktualizcje do gier najlepiej ściągaj z tej strony: Browse

    Po ściągnięciu wrzuć je na pena i skopiuj na dysk do folderu " Cache ". Mówię tu o dysku wewnętrznym.
     
  6. itach91

    itach91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety, i to nie działa. Po uruchomieniu zapisanej gry wywala komunikat " To use this save data, please update the game via xbox live" :/
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
Wczytywanie...

Poleć forum