1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja gier offline problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez edi555, Luty 3, 2010.

  1. edi555

    edi555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie czy po zgraniu aktualizacji gier na dysk xbox 360 jak podłacze dysk do konsoli to ta aktualizacja mi się jakoś wyświetl i wtedy trzeba ją zainstalować ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    tak
     
  4. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    @livingfear nie wiesz nie wypowiadaj się.

    @edi555
    Nic się nie wyświetli jezeli wgrasz ja na dysk za pomoca pc. Bo rozumiem ze tak masz zamiar zrobic.
     
  5. edi555

    edi555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak za pomącą kabla sata zamierzam wrzucić aktualizację do Assasin Creead 2 a potem skopiować dlc ale te dlc raczej nie bedzie działać jeśl się myle to prosze mnie poprawić bo już niewiem wkońcu czybędzie to dlc działać czy nie
     
  6. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    DLC nie zadziala. No chyba ze masz zrobionego jtaga i wgranego xbr'a ale pewnie nie masz.
     
  7. spaghetti

    spaghetti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łomza
    da sie all
     
  8. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    Jestem offline wiec skad moge pobrac aktualizacje do gier i jak je wrzucic do kosoli najlepiej przez pendrive ?? Prosze o pomoc
     
  9. gorn20000

    gorn20000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    pobrać aktualizacje mozesz stąd : XBOX 360 Update Center
    a jeżeli chodzi o wgranie jej za pomocą pendriva to też dołączam się do pytania jak to zrobić.
     
  10. Malkaw

    Malkaw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsole można aktualizować przez pendrivia więc może gry też to jest dobre pytania
     
  11. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Bzuda update gier się do chce wgrywa a xbox z pendriva chce nie czyta chyba ze bez dysku
     
  12. Raphaello

    Raphaello Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy komuś udało się już zaktualizować grę poprzez pendrive'a?? robiłem wszystko tak jak to jest opisane na tej stronie XBOX 360 Update Center poprzez program XTAF wgrywajac aktualizację do Cache Partition/Cache i podczas uruchamiania gry nic się nie dzieję. Sprawdzałem poprawność Media-ID i pasuję do wersji gry a mimo to nie ma rekacji :( W czym może być problem w takim razie?
     
  13. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
  14. garus

    garus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  15. Raphaello

    Raphaello Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie tak mam, najnowszy dash, pendrive sformatowany z konsoli, kopiuje do cache i podczas uruchamiania gry nic się nie dzieje:( w czym może być problem bo juz próbowalem z dyskiem odpiętym i podpiętym, nic to nie daje:(
     
  16. kojot88pl

    kojot88pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dołaczam sie do kolegi u gory, ten sam problem, nic sie nie dzieje;(
     
  17. rawil

    rawil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    No bo nic się nie będzie dziać, jest napisane jak byk na tej stronie. Konsola nie wyświetla nic że dodała poprawkę do gry. Mnie interesuje to czy konsola sobie dogrywa ta poprawkę na dysk twardy czy korzysta z pendrive? Czyli jak odłączę pendrive to gra będzie działać z poprawką? Zna ktoś odpowiedź na te pytania?
     
  18. Raphaello

    Raphaello Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm skoro tak to najlepiej było by poszukać grę w której wyświetlone jest w którymś z rogów jaka jest aktualnie wersja gry bo tak to nawet nie jestem przekonany w 100% czy się zaktualizowało wkońcu czy też nie.
     
  19. rawil

    rawil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Tak, to chyba jedyny sposób, zna ktoś jakiś tytuł co wyświetla wersję gry?
     
  20. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy te sposoby wyzej podane pozwalaja na wgranie DLC??
     
  21. rawil

    rawil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Nie, do DLC trzeba mieć jtag.
     
Wczytywanie...

Poleć forum