1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja gier w FSD a przeróbka RGH i LT3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez endriuja, Marzec 31, 2013.

  1. endriuja

    endriuja Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myślenice
    Witam nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie wiec postanowiłem zadać je tutaj, posiadam Konsole xbox360 wersje slim 4GB mam przerobioną jako RGH i LT3.0 i chciałem zrobić aktualizacje gier w FSD wiec weszłem na gre dałem opcje i po sciagniesciu aktualizacji ukazały mi sie w oknie do zainstalowania. I teraz czy jak zainstaluje aktualizacje do gry nie usunie mi przeróbki RGH albo LT3.0 i nie dostane bana?. Bardzo proszę o wyrozumiałość ponieważ nie jestem jeszcze tak bardzo w temacie i dopiero zaczynam swoja przygode z RGH i LT 3.0.:courage:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wrb1911

    wrb1911 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    Nie. Pozdrawiam i życze wesołych świąt :)
     
  4. endriuja

    endriuja Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myślenice
    Nie znaczy ze nie mozna? czy nie nic sie nie stanie?.
    Pozdrawiam również i też Życze Wesołych Świąt.
     
  5. baczek87

    baczek87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    146
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Zabrze
    Nie, nic sie nie stanie ;)
     
  6. endriuja

    endriuja Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myślenice
    Dziekuje za odpowiedz a teraz mam inne pytanie dlaczego tak wolno pobiera mi te aktualizacje mam podłaczony kablem internet do konsoli i łacze 10MB co trzeba zrobic zeby szbciej pobierała albo w jaki sposób wgrać aktualizacje z tej strony marketplace.jqe360.com | Xbox 360 marketplace Database do konsoli bardzo prosze o pomoc
     
  7. seboo

    seboo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Cześć koledzy,
    wiem że ten temat już setki razy poruszany ale jeden mi mówi to drugi to i teraz chce waszej opinii mam xboxa 360 z najnowszym rgh i chce aktualizować gry wystarczy podpiąć xboxa przez kabel do rutera wejść w gry potem na grze wcisnąć y i Title Update czy trzeba gdzieś się rejestrować żeby żadnego bana nie dostać proszę o wyrozumiałość ale facet od którego kupowałem konsole mówi ze stad nie wolno bo konsole zbanuje i rozwali a tam gdzie aktualizowałem rgh mówią że bez problemów można jak to jest?
     
  8. Ezio21

    Ezio21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    98
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie trzeba się nigdzie rejestrować I niczym to nie grozi
     
    seboo lubi to.
  9. seboo

    seboo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Dziękuje:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum