1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja gry offline.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez patryk878, Styczeń 9, 2010.

  1. patryk878

    patryk878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    309
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Witam.

    Moje pytanie dotyczy aktualizacji gry bez podłączania konsoli X360 do sieci ( ban ). Dokładnie mam na myśli aktualizację do Darksiders, która ma się pojawić i zapewne będzie do pobrania. Czy po wrzuceniu patcha na pendrive/płytę będę mógł zaktualizować grę? Czy trzeba pomęczyć się trochę bardziej?

    Z góry dzięki.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Gry można aktualizować tylko przez transfer kit
     
  4. rczak16

    rczak16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    jak coś to wal ktoś ci na pewno pomoże z wgraniem aktualizacji ale nie za free - pewnie za browara :p
     
  5. patryk878

    patryk878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    309
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    W tygodniu jadę na odbanowanie HDD więc pewnie obadam sprawę dokładniej. A może jest gdzieś jakiś tutek czy coś bo pewnie jest tam więcej niż jeden folder ;p
     
  6. damimavpl

    damimavpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Podpisuję się pod tym pytaniem, sam bym sobie porobił update do kilku gier, a skoro "może" jest to prawdopodobne to i może się uda w końcu też dodatki do gier jakoś wgrywać. Jestem pewien że w końcu ktoś to rozkmini :)
     
  7. rczak16

    rczak16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    tuortial jest na forum przecież a patche wgrywa się na 3 partycje bo na 2 jest emulator xboxa1 a na pierwszej to sam nie wiem co jest


    możecie wgrać też sami bez transfer kit ale trzeba obudowę dysku rozebrać ale żeby to zrobić trzeba mieć śrubokręty ROX - gwiazdkowe
     
  8. damimavpl

    damimavpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    no własnie przeszukałem tutoriale i nic takiego nie znalazłem :/ zresztą gdzie z neta ściągniesz dodatki do gier np do Fable 2 ??? Jak wiesz gdzie to jest to podziel się informacją :)
     
  9. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wytlumaczcie mi jedną sprawe,jakim cudem nie mam live od 2 lat,a za kazdym razem jak jest nowa aktualka to podlaczam do neta xboxa i on sam mi wyłapuje aktualizacje.Mam przerobioną konsole i aktualizuje mi sie bez problemu.Wystarczy dostep do internetu xboxowi i on sam zalatwia sprawe wiec czego wy sie boicie,nie loguj sie na live tylko podlacz go do neta przetestuj polaczenie i bedzie dobrze,ja tak robie tyle czasu i jakos jest dobrze
     
  10. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  11. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chłopie naprawde dlatego pytam jak to mozliwe,nie mam konta na xbox live oprocz swojego offline,podlaczam tylko kablem do routera i daje przetestuj polaczenie,po chwili wyskakuje mi czy chce pobrac aktualizacje!
    wiec pytam jak to mozliwe skoro wy musicie sie logowac do live ??
    pobralem tak aktualizacje do tekkena juz i do fuela bo z plyty aktualizacje nie chciały wejść
     
  12. damimavpl

    damimavpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Mi zbanowali Xboxa jak zaczął sprawdzać połączenie z netem, też się nie logowałem do LIVE.
     
  13. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w takim razie miałem farta :)
    a aktualizacja bez konta jest jednak mozliwa ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum