1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja i błąd 3151 - 351F - B800 - 0F00 - C000 - 0013

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez blindero, Wrzesień 29, 2011.

  1. blindero

    blindero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.. ściągnąłem z internetu fife 12 zgrałem na plytke i chcialem zagrac.. wyswietlila mi sie prosba o aktualizacje no i zaakceptowalem niby wszystko ok no i niestety podczas instalacji wyswietlil sie błąd 3151 - 351F - B800 - 0F00 - C000 - 0013 . i jak wlaczam konsole stoi w tym samym miejscu i prosi o wsadzenie plyty z aktualizacja.. da sie to jakos naprawic?! czy jakos aktualizacje poprawna wgrac? prosze o pomoc !!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    100 temat chyba poszukaj na forum
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wgrać oryginalny firmware, dokończyć aktualizację i wgrać najnowszy LT. Jak nie umiesz tego zrobić to znajdź jakiegoś gościa, który przerabia i za 6 dyszek Ci ogarnie...
     
  6. blindero

    blindero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no ale nie znam nikogo takiego u mnie w miescie;/
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    napewno ktos sie znajdzie na forum jes temat kto przerobi a jak nie to allegro:)
     
  8. sebasti12

    sebasti12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ja mam podobny problem miałem to samo no to dałem Stock firmware no i aktualizacja szybko no i potem znowu na lt+ 1.9.1 no i teraz taki problem ze nie mi płyty z grami pokazuje jako DvD filmy i jak włącza to jest logo xboxa i tyle.... wszystkie gry nawet oryginały
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    klucz masz dobry??
     
Wczytywanie...

Poleć forum