1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja i bloknieta konsola

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Akindusx, Listopad 2, 2011.

  1. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, pobralem dzis fife 12 nagralem i iks zarzadal aktualizacji po czym wyswietlil sie komunikat:

    Zatrzymano aktualizacje systemu.

    Nie można odczytać aktualizacji z płyty.
    Aby kontynuować aktualizację ponownie włóż płytę.

    Jeśli problem będzie się powtarzać,
    odwiedź stronę Microsoft Xbox Support | Xbox 360, Xbox LIVE, Kinect, and Games for Windows - Xbox.com

    kod statusu: 3151 - 351F - B800 - OFOO - COOO - 0013 - wyczytalem ze to problem z podlaczeniem sie do xlive, ale gdy podlaczylem sie do neta to samo i kod: 3151 - 351F - B800 - OFOO - COOO - 0034 - wyczytalem na stronce zeby skontaktowac sie z supportem. :/

    Probowalem update z pena ale to samo, konsola nie reaguje na nic nawet jak ja wylacze/wlacze. Pady migaja etc. Konsola to jasper, przerobiona oczywiscie. Co mam zrobic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    sciagnij aktualizacje 13599 i z pena odpal no i przerobke Ci usunelo niestety:(
     
  4. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A molbys dac linka ? Czyli jak wgram aktualizacje to i tak musze slac do przerobki a konkretnie wgrania lt 2.0 ?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. Ninja72

    Ninja72 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety po włożeniu pena do konsoli nie zadziałało.Pojawił się na chwilę napis aktualizacja i ponownie ten sam obraz informujący o błędzie.
     
  7. greeg76

    greeg76 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja miałem podobnie tylko z kinect sport 2, kolo wgrał mi lt 2.0 potem dokończył aktualizacje i klocek śmiga :)
     
  8. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    To sprobuj 13146. Jak to nie pomoze to znaczy, ze masz podmieniony naped
     
  9. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale na pena wrzucic prosto ten folder updates... czy same pliki prosto bez folderu ?
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    caly folder $systemupdate

    Pen musi byc fat32
     
  11. slawek70

    slawek70 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    Zapisałem się na nową betę dashboardu, przyszedł mi kod i nie wiem czy go wklepać ponieważ gdzieś czytałem że blokuje live. Czy to prawda? (Do supportu nie można się dodzwonić)
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak 599 nie poszla to lipa podmieniony naped
     
  13. Ninja72

    Ninja72 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi tez 599 poszla z pena, teraz trza slac na przerobke gdzies znowu :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum