1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja IMG burn dot. XGD3

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez JaZz, Październik 4, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Wyszła aktualka w której do ww. programu dostaliśmy opcje "write until end of disc".

    tutorial:
    http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf

    News zapożyczony z xbox360iso...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xRemingtonx

    xRemingtonx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wałbrzych
  4. lockerek

    lockerek Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok, Poland, Poland
    Ta sama opcja co jest w CloneCD,która umożliwia nagrywania gier bez błędów wyskakujących jak dobrze mysle?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nagrywanie xgd3 bez bledow
     
  6. xRemingtonx

    xRemingtonx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wałbrzych
    A mam pytanko, gdzie w clone cd jest opcja żeby nagrywało bez błędów ?
     
  7. lockerek

    lockerek Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok, Poland, Poland
  8. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nowy img burn jest już na skygames
     
  9. elvisopl

    elvisopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak również normalnie dostępny na stronie producenta za free, więc nie rozumiem.
     
  10. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Super, zawsze czuje się bezpiecznie z imgburnem niż clonecd, w clonie dziwnie prędkość mi skacze. Aha a mam dodatkowe pytanie co się dzieje z tymi 200 mb co się nie mieszczą na płytkę ?
     
  11. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To wiem, ale co to są te puste sektory ? Po prostu bez danych ?
     
  13. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mogą być bez danych, mogą mieć inny cel, jak zabezpieczenie i inne cuda, mogą mieć też kiedyś pliki danych gry, a wtedy będzie problem.
     
  14. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    A ja czytałem że te puste sektory to miejsce na aktualizacje gry...
     
  15. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    yehaaa czas na flash :)
     
  16. MR.WEED

    MR.WEED Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Ok panowie a jak nagrywać gry na xgd2 ?? bo mam dead island i nie wiem ,a nie chce plyty stracic, zostawic ta opcje w WRITE na User Specifed ?
     
  18. alze

    alze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie nagrywałem nowym Imageburn gow3 i na samym początku wyskoczył błąd wcisnąłem kontynuacje płyta się nagrała normalnie, ale przy próbie odczytania w konsoli jest czarny ekran i po chwili wraca do interfejsu głownego :/ używałem płyty extreme
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum