1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja ixtrema czy wymiana napedu

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez borekgt, Lipiec 2, 2011.

  1. borekgt

    borekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Legnica
    pisze aby uzyskac od kogos kto sie zna pomoc, kolega wzial od brata xboxa ale nie chodza na nim nowsze gry, wyskakuje menu jakby sie film odtwarzalo, ale konsola jest raczej przerobiona. i teraz pytanie czy mozna zaktualizowac ixtreme lub wymienic naped (mam hitachiego a kilka dni temu wyskoczyl rrod) w domu bez zadnego specjalnego sprzetu. jesli tak to co lepiej zrobic? i jak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. borekgt

    borekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Legnica
    tak oryginalna forza 3, ale kiedys mial juz tego xa i dzialaly jakies tam kopie, bysmy zalatwili to z kolego bratem ale ten jest zbyt ciezkim czlowiekiem do rozmowy aby co kolwiek sie dowiedziec
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Macie ixtreme maksymalnie 1.6 Nagraj sobie płytę activate.iso i przed kopiami ją wkładaj, lub przerób do najnowszego LT
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a może zrobiłes aktualizacje i skasowała sie przeróbka.....i trzeba przerobić jeszcze raz
     
  7. borekgt

    borekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Legnica
    nie wiem ja tej konsoli jeszcze nie widzialem od kiedy ja ma, nie wiem jak jest dokladnie, czekam az wroci do domu to bede wszystko wiedzial dokladnie. a jak aktualizowac do nowszego lt? prawdopodobnie ma liteona
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wtedy gra byłaby widoczna, a po odpaleniu wyskakiwał by komunikat, że płyta nierozpoznawalna
     
  9. borekgt

    borekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Legnica
    active iso nagrywam na zwykla plytke cd? czy musi byc dl?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    o czym ty mówisz chłopie....jak skasujesz przeróbke i wlozysz pirata to jest bodajze odtwórz dvd.....a nie że plyta nierozpoznawalna
     
  11. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    podobno w jakiś sposób da się na zwykłej, ale tylko podobno. Lepiej nagrać na DL. Ale jeśli chcesz grać online to ratuje cię tylko LT 1.9


    Sory, masz rację. Popieprzyło mi się z przypadkiem gier z AP.25
    Zwracam honor
     
  12. borekgt

    borekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Legnica
    zaraz sprawdze kilka starszych tytulow i bede wszystko wiedzial, a mozna zaktualizowac do lt1.9 bez narzedzi jakis?


    edit. co sie okazalo to przeb zabraniem konsoli od brata podlaczyl ja do neta i zrobil aktualizacje. czyli mam rozumiec ze cofnal przerobke? czy mozna to naprawic w domu? jesli tak to jak?
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to zależy .....jeśli masz klucz lub przeróbkę do 1.6 to wystarczy sata
     
  14. borekgt

    borekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Legnica
    klucza napewno nie bede mial, a przerobka nie wiem jaka jest. da sie jakos uzyskac klucz? zeby przelozyc napedy tez trzeba keya. hmmm nie wiem co robic
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Do przerobki, napedu nie zmienisz bez klucz. Jak cos to
    ...

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum