1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja ixtreme na intelu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kieszko, Listopad 2, 2009.

  1. kieszko

    kieszko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2007
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam pytanko odnośnie aktualizacji ixtreme.
    Konsola z napędem lite-on zflashowana ixtreme 1.6
    Jak wiadomo na dniach ukazać się ma ixtreme 1.61 dla lite-on, dlatego pomyślałem o samodzielnym flashu. W moim pc mam na płycie głównej SATA od intela (popularny gigabyte na intelu 25). Z konsoli mam juz wyjety DVD KEY. Czy to wystarczy do wgrania, zaktualizowania ixtreme, jak nie to czego jeszcze potrzebuje?? Z góry dzieki za odpowiedzi i Pozdrawiam!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    podobno na niektórych chipsetach intela się da sflashować napęd
    ale jeżeli ci sie nie uda to potrzebujesz tego :
    Chipset VIA VT6421 SATA Serial ATA RAID PCI Card

    [​IMG]
     
  4. raper54

    raper54 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spróbowac nie zaszkodzi:p
     
  5. kieszko

    kieszko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2007
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno. Zainstalowałem Jungleflashera, wszystko ładnie sie zainstalowało, ale nie widzi lite-on z PC (naped w moim PC) Czy to tak powinno byc? Czy jak nie wykrył liteona w PC to tez nie wykryje z X360?
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    u mnie widzi mojego Liteona w PC
    ale zalecane jest odłączenie innych napędów i dysków podczas flashowania
     
Wczytywanie...

Poleć forum