1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Ixtreme

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez cocieto13, Maj 18, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wszystkich

    Mam takie pytanie czy moge zaaktualizowac moj naped nie majac klucza na plycie a majac ixtreme ? Moja płyta główna posiada slot sata.
    I czy móglby mi ktoś pomóc w aktualizacji tej przeróbki ponieważ tym nigdy się nie zajowałem czyli : Jak rozebrac konsole zeby dobrac sie do napedu , jak to zaaktualizować itp.
    Szukałem tutoriali jak zaaktualizowac ixtreme a nie jak przerobic od poczatku i nie było więc prosze o nie usuwanie tematu.

    Najlepiej przez gg 1816615
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Update ixtreme nie różni się praktycznie niczym od flasha i było to opisane mase razy więc trochę chęci a znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. Po drugie jak zadajesz pytanie tego typu to przydało by się chociaż odrobina informacji o rodzaju napędu i wersji ixtreme bo wróżek na forum nie ma.
     
  4. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sory ale nie wiem jaki mam naped jest to albo benq albo liteon a ixtreme nie wiem jaki mam bo kupilem xboxa od kolegi

    aaa tylko ze nie wiem jak mam rozebrac ta konsole zeby tylko do napedu dojsc
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    do loteonow chyba nie daja kluczy na plytce bo te napedy przerabia sie tylko w jedna strone .wiec nie potrzebny..a klucz na plytce do update chyba nie jest wcale potrzebny..jak sie myle to przepraszam:)
     
  7. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak sie naped popsuje? Trzeba miec chyba klucz nawet w LiteOn'ie
     
  8. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sprawdzilem i mam lite ona i moge przerobic bez jakis kontrolerow prosto z konsoli do sata czy cos ?
     
  9. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak, przez SATA
     
  10. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra mam zainstalowane sterowniki i co teraz mam zrobic ?

    Wytlumaczcie co mam zrobic jak mam rozlozona obudowe itp czy mam wyciagac naped .....
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wycigasz troche naped. podlaczasz kablem sata do peceta. zasilanie bierzesz z kosnsoli.
    robisz pena odpalasz z dosa/lub windy odpalasz wlaczasz konsole zczytujesz key, robisz spoofa na ixtreme 1.6, wgrywasz i tyle :)
     
  12. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale mi to jasno wytlumaczyles ;d ej moze napisz do mnie na gg 1816615 pliss
     
  13. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    naucz się czytać.W poradniku masz wszystko opisane a jak go nie rozumiesz to nie zabieraj się za tą zabawe.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum