1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja kinect a LT 2.0 czy strace przerobke??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomciopaluch222, Styczeń 7, 2012.

  1. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Kupilem dzis kinecta , podlaczylem i wyskoczyl komunikat ze aby grac to musze zaktualizowac konsole ...Obecnie mam chyba dashboard taki D: 2.0.13604.0

    Mam przerobke Lt 2.0

    Jakiego dasha musze wgrac z pendrive zeby pograc na kinect
    Czy po zaktualizowaniu nic sie nei stanie z przerobka czy mi jej nie cofnie i czy bede mogl normalnie grac w kazda gre jak do tej pory
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dashboard 13604 i powinno wszystko chodzić.
     
  4. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale napewno mi nie cofnie przerobki??? nic sie nie stanie jak dam aktualizacje
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nic się nie stanie jeśli masz lt 2.0
     
  6. zaru

    zaru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pabianice
    Nie rozumiem jeśli teraz mam 13604 LT 2.0 i zależy mi żeby chodziły stare gry to zaktualizować na 14719 czy 16202 ??? Chciałbym pograć w Assasina 3 i Far Cry 3, ale potrzebna jest aktualizacja.:cold::apologetic:
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    daj do 15574 i bedzie wszystko smigac az do najnowszej gry DMC :)
     
  8. zaru

    zaru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pabianice
    Dzięki jak nie wiem co :-]
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    jak nie zrobisz aktualizacji nie pograsz. a gre przygotujesz odpowiedni do twoje przeróbki to co podałeś powino chodzić o ile dobrze nagrasz przygotujesz według tutka.
     
  10. zaru

    zaru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pabianice
    Wgrałem 15574 wszystko działa jak malina Far Cry 3 też :) Dzięki raz jeszcze.
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    [QUOTEWgrałem 15574 wszystko działa jak malina Far Cry 3 też :) Dzięki raz jeszcze.

    ][/QUOTE]no problem:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum