1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja kinect na przerobionej konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Niewiadomus, Październik 24, 2011.

  1. Niewiadomus

    Niewiadomus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Gdy podłączyłem kinecta do mojego xbox'a elite wyskoczyła prośba o aktualizację. Nie mam zielonego pojęcia jaką przeróbkę mam(wiem jedynie ,że była to aktualna przeróbka z bodajże wakacji tego roku. Wtedy w serwisie została mi ona wgrana.) Czy mogę aktualizować bez obaw i nie cofnie mi to przeróbki konsoli? Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    a jaki masz dash ? (sczytasz go z danych systemowych)
     
  4. Niewiadomus

    Niewiadomus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie bardzo wiem w czym rzecz :) ,można to jakoś sprawdzić?
     
  5. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    napisałem, ustawienia konsoli, dalej to pierwsze, i dane systemowe na samym dole. Pod literką D. masz. np 2.0.13604
     
  6. Niewiadomus

    Niewiadomus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a wybacz ,fakt
    oto on 2.0.13146.0
     
  7. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    a więc tak kolego przeróbke masz lt 1.1 a dash możesz wgrać to ten z gry kinect nic sie nie stanie puźniejsze usówają przeróbke
     
  8. Niewiadomus

    Niewiadomus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozumiem ,że w tej chwili mogę aktualizować konsolę i nic przykrego się z nią nie stanie ,tak :)?
     
  9. Niewiadomus

    Niewiadomus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy jest ktoś ,kto może potwierdzić prawdziwość postu kolegi wyżej?
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ten do kinect ci nie usunie. ale najnowsze gry na kinect juz wymagają dasha usuwającego przeróbke
     
  11. Niewiadomus

    Niewiadomus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mówiąc o najnowszych masz na myśli Fable itp?
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    fable zadziała i nie usuwa. i tego dasha dograj sobie np z kinect adventures bo jest 12xxx. np kinect sport 2 już wymaga najnowszego dasha. nie musi usuwać może zablokować konsole błędem .
     
  13. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    tak jak kolega wyżej, na tej przeróbce możesz spokojnie zaktualizować z gry np. kinect adventures bądź kinect sport, oby tylko nie z jakiejś nowszej, typu rise of nightmares i świeżych produkcji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum