1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja KINECT potrzebna pomoc jak najszybciej!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fara_13, Grudzień 15, 2011.

  1. fara_13

    fara_13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam zakupiłem dziś kontroler Kinect. Podczas pierwszego uruchomienia pyta się mnie czy zaktualizować bo inaczej nie będzie działać. Moje pytanie czy jak zaktualizuje to będą mi chodzić gry na XGD3 czy będę musiał grać w oryginalne? Mam Xboxa Premium z najnowszym softem. Pan który mi przerabiał konsolę gdy do niego zadzwoniłem powiedział że mogą nie chodzić gry z XGD3 czy to prawda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie będą chodzić gry które nie są nagrywane nagrywarką z softem od c4eva
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    już Ci odpisałem, nie będę się powtarzał.

    Taka sytuacja ma miejsce tylko podczas aktualizacji dashboardu.
     
  5. fara_13

    fara_13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A tę aktualizację to skąd wziąć? Dołączona była gra Kinect Adventure jest może ta aktualizacja na tej płytce czy na jakichś innych grach jest ta aktualizacja ponieważ nie mam możliwości podłączenia Xboxa do internetu.
     
  6. bakusbakus96

    bakusbakus96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez mialem ten problem i wlasnie nie wiedzialem czy moge zrobic aktualizacje kinecta czy nie. Ja zaaktualizowalem kinecta przez live i mi dziala ;d
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, jest na płycie. Zainstaluj z Kinect Adventure.
     
  8. soldierdido

    soldierdido Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    fara_13 mialem to samo,pozyczyłem od kolegi kinecta ,zaktualizowalem z gry kinect adventures i wszytko smiga.Posiadam lt 2.0.
    pozdrawiam
     
  9. bakusbakus96

    bakusbakus96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. fara_13

    fara_13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Działają Ci gry XGD3?
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie mogą mu działać bo są od dasha 599/604 na dasha z adventures
     
  12. fara_13

    fara_13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No więc XGD3 nie działa po aktualizacji Kinecta?
     
  13. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na dashu z adventures na 1000% nie ma opcji
     
  14. fara_13

    fara_13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a na innych grach będzie też aktualizacja i czy z innych gier jak zaktualizuje będą działać gry z XGD3? np. Your Shape Body 2012
     
  15. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na starych grach na kinect jest chyba z 3 . myślisz ,że nowa gra będzie chodziła na starym dashu 12xxx jak jest już 14xxx?
     
  16. fara_13

    fara_13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi mi czy mogę jakoś zaktualizować z innej gry czy aktualizację mogę tylko z tego Kinect Adventures i czy jak zaktualizuję z innej gry czy to coś zmieni
     
  17. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    możesz np z google poszukać dasha (2.0.13599.0)lub (2.0.13604.0) i wgrać z pendrive lub dvd. wiem ,że jest taka aktualizacja co tylko z live i chyba żaden dash tego nie pominie. ale możesz wgrać jeden z tych i zobaczysz co dalej
     
  18. fara_13

    fara_13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli na tych nowszych grach które ściągnąłem nie znajdę aktualizacji by działały XGD3 tak?
     
  19. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    max dash (2.0.13599.0)lub(2.0.13604.0) max zainstaluj najnowszy nie jest potrzebny.jak się łączyłeś z live to i tak nie będzie to działać albo się połączysz teraz
     
  20. fara_13

    fara_13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Połączenia z internetem nie będzie bo nie mam takiej możliwości. To najpierw zaktualizować tym co jest na grze a potem to z pendrive czy z płytki nic nie robić
     
Wczytywanie...

Poleć forum