1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Kinect Sports 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bert93, Maj 4, 2012.

  1. bert93

    bert93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Siema.Niedawno podłączyłem się do neta pobrałem aktualizacje i mi się usunęła przeróbka więc przerobiłem ponownie (tym razem na LT + 3.0 ) podłączyłem znowu się do neta i chce pograć przez Xbox live W Kinect Sports Season two ale gra prosi o aktualizacje.Aktualizować czy znowu mi się usunie przeróbka?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28176
    Polubienia:
    3228
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Aktualizuj spokojnie nic Ci nie usunie.
    EDIT:
    Nie usunie Ci LT na bank.
     
    1 osoba to lubi.
  4. bert93

    bert93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Jesteś pewien? Próbowałeś :D
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Jeżeli wersja twojego dashboardu to 13599 lub wyższy to na 100% możesz śmiało aktualizować ;) Wersje dashboardu sprawdzisz poprzez Ustawienia -> Ustawienia konsoli -> Dane Systemowe
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  6. bert93

    bert93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Aktualizowałem niedawno więc luz.To jak mówisz na 100% to aktualizuje a próbował już ktoś ?
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  8. bert93

    bert93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Do kinecta już aktualizowałem ale teraz ściągnąłem dodatek do Kinect sports i gra prosi aktualizacje. :/ To teraz to już nie wiem
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak tak cie to męczy to sprawdź nr dasha, jak nowszy od 599 to aktualizuj
     
  10. bert93

    bert93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Mam najnowszy więc aktualizuje :D
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. bert93

    bert93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Nie wiem nie mogę się tam odczytać
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź, jakiego masz Dash'a.
     
  14. bert93

    bert93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Dash 2.0.14719.0 chyba najnowszy ale wole się jeszcze upewnić co wy na to ?
     
  15. qtos

    qtos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak to jest najnowszy. Możesz śmiało aktualizować
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Aktualizacja Kinect'a.
     
  17. jacaxx1

    jacaxx1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam a ja mam problem inny posiadam przeróbke RGH odpalam gre i po chwili wyskakuje mi ze jest aktualizacja i czy ma ją pobrać czy też nie, ale w FSD zrobilem aktualizacje i mi pokazuje ze jest wybierram aktywna podswietla sie na niebiesko odpalam gre i nadal chce aktualizacje o co chodzi ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum