1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja kinect w rgh i problem z dashlaunch

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zaczkens007, Wrzesień 23, 2015.

  1. Zaczkens007

    Zaczkens007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.
    Posiadam xboxa 4gb slim z rgh. Pożyczylem kinecta od znajomego i wyskoczył komunikat o aktualizacji.
    Zrobiłem aktualizacje dasha do 17489 jednak komunikat dalej się wyświetla a pojawiły się avatary.
    Próbowałem wszystkich możliwych opcji $SystemUpdate jednak żadna nie działa ani jednego okienka o update (noupdater=true).
    Jednocześnie po aktualizacji dasha po bootowaniu nie włącza mi się tak jak wcześniej fsd tylko od razu zwykły dash. Próbowałem ustawić to w DashLaunch bo te wszystkie pliki tam są (myślałem że wykasowałem) jednak po uruchomieniu DashLauncha nie mogę rozwinąć żadnej listy nie wiem dlaczego wcześniej działało normalnie.
    Proszę o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    JAK AVATARY SĄ to daj tak na pytanie czy zaktualizować (po podłączeniu kinecta) przy aktualizacji avatarow daje się $$ystemupdate

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Zaczkens007

    Zaczkens007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie mam żadnej aktualizacji mam tylko takie okienko ciagle :/
     

    Załączniki:

    • image.jpg
      image.jpg
      Wielkość pliku:
      587,3 KB
      Wyświetleń:
      35
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To trzeba podłączyć kinecta w oryg dashu
    Potwierdzić wsadzić pena w oryg dashu z odpowiednią nazwa katalogu jak napisałem przy opcji True.

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  6. Zaczkens007

    Zaczkens007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Próbowałem już wsadzając pena na wyłączonej konsoli, w oryginalnym dashu i nic :/ chyba że musze wejsć w jakieś miejsce gdzie nie byłem ale to raczej odpada.
    Próbowałem zarówno $$ystemupdate, $$ystemUpdate, $Systemupdate i $SystemUpdate i nic.. launch ini na penku ma wartosc true
     
  7. Zaczkens007

    Zaczkens007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wie ktoś jak to naprawić? :/
     
  8. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Zmień no updater na false i wtedy spróbuj.
     
  9. treletutek

    treletutek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    odświeżam mam ten sam problem, aktualizacja od kinecta skasowana przez głupotę, a teraz ani z pena nie idzie ani z wypalonej płytki, proszę o pomoc plssssssssssssssssssssssssssss.
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Rozwiązanie jest w tym temacie

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  11. treletutek

    treletutek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Przepraszam ale jak mam zmienić updater na false jestem zielona w tych nazwach mam xboxa od paru dni i nie zdążyłam się nawet nacieszyć. :(
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odpowiedz byla w innym poście

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum