1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja kinecta ?

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez sweeterek, Luty 20, 2011.

  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Mam pytanko,na dniach zamierzam kupic kinecta ale mam pewien problem a mianowicie,wszedlem sobie w ustawienia konsoli,kinect kalibracja(tak o poprostu z ciekawosci) a tam wyskoczylo mi ze konsola potrzebuje aktualizacji oprogramowania,o co z tym chodzi i czy z niknie mi to gdy kupie kinecta ?
    A jezeli nie zniknie to czy w ogole bede mogl korzystac z kinecta ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    do obsługi Kinecta jest potrzebny update z dvd albo z xlive - to upgrate xboxa a nie kinecta choć i ta wyjdzie niebawem
     
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Czyli co mam zrobic ? Bo te wszystkie kalibracje kineckta,podlacz sensor itp w menu konsoli posiadam,
    Tylko nie wiem czego dotyczy ta aktualizacja,wchodzilem na strone www.xbox.com/uptade ale tam nic o tej aktualizacji nie ma.
     
  5. drfdr

    drfdr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ale z tego co wyczytalem w necie,to ta aktualizacja wymaga kinecta,bo to tylko w menu kinecta mi wyskakuje,oraz w przypadku gry Fighters.
    Wyczytalem,ze ta aktualizacje mozna zrobic z gry dolaczonej do kinecta,Kinect Adventures.
     
  7. drfdr

    drfdr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak mozesz chciec kalibrowac kinecta skoro go nie masz?
     
  8. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Tak,wiem ale wszedlem tam tak o z ciekawosci,i wtedy wyskoczylo to z aktualizacja.
    Dlatego sie pytam czy to konieczne,bo ta aktualizacja wyskakuje mi tylko w przypadku Fighters Ungaced oraz po kliknieciu jakies opcji z kinecta,dlatego sie pytam co mam robic.
    Nie moge tego poprostu zrobic z plyty z gra na kinecta ?
    Bo to co mi dales to raczej aktualizacja oprogramowania calej konsoli,a to raczej mam najnowsze.
    P.S Sry ze tak mecze,ale nie znam sie na tym a nie chce niczego popsuc,boje sie ze przez takie aktualizacje z za przeproszeniem spieprzy mi sie przerobka.
    Taki mam dash
    Kod:
    http://www.youtube.com/watch?v=6LpaNIhEr9k
     
  9. westg

    westg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Samo się zaktualizuje jak podepniesz konsolkę do neta :)
     
  10. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Juz dawno mam zaktualizowanego,zrobilem to przez pendrive,teraz mam inny problem,chcialem zamocowawc kinecta na LCD,ale oszusci nie dali w zestawie tej lapki do mocowania,wie ktos gdzie to mozna kupic ?
     
  11. NuMeR

    NuMeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Nikt cie nie oszukal w zestawie nie ma mocowania ! Taki uchwyt kosztuje 240 zł na allegro ! wiec zrob cos samemu lub kup jak cie stać za ale ja uważam ze za 250 zł to spokojnie sobie sam cos dorobie ;)
     
  12. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Wlasnie sam sobie chyba jakas podstawke zrobie z drewna,i zamontuje na scianie.
     
  13. hgfdsa24

    hgfdsa24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie. Wczoraj kupiłem kinecta i wyszkoczyło mi powiadomienie o aktualizacje. Zdziwiłem się ponieważ mam DASHa 13146 + ixtreme LT 1.9 więc czy jak pozwolę konsoli się zaktualizować to czy nie wywali mi przeróbki?
     
  14. DamianProgramista

    DamianProgramista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie bo przerobiony jest naped

    Sent from X10 2.2.1 DT // C++ (Programming Games)
     
  15. hgfdsa24

    hgfdsa24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No wiem ale zrobiłem gape wgrywając DASHa 13146 i cofnęła mi się przeróbka(musiałem na nowo przerabiać napęd). Jak teraz zaktualizuje konsole czy sytuacja się nie powtórzy?
     
  16. hgfdsa24

    hgfdsa24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok już zrobiłem update i wszystko ok nic się nie usuneło
     
  17. soczewa

    soczewa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam . Jestem swierzakiem ale chcialbym przykleic sie to tematu. Dalem pare dni temu konsolke do przerobienia chipem Matrix. Gry z pena sie odpalaja ale mam teraz problem poniewaz wyskakuje mi komunikat ze musze zaktualizowac kinecta. Dzwonilem do kolesia ktory mi to robil i powiedzial zeby samemu tej aktual. nierobic zeby zrobil to ktos kto wie co i jak.
    Podpowiedzcie jak mozecie co bym musial dorzucic zeby kinect dzialal

    Pare danych:
    Freestyle Dash v2

    DashVersion
    2.0b Rev 2342

    KernelVersion
    2.0.13604.0

    dzieki wiekie
     
  18. Rakowski98

    Rakowski98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łomża
    Wiem z wlasnego doswiadczenia - jak masz konsole podpieta do internetu to poprostu podlacz kinect no i uruchom jakas gre . Wtedy wyswietli Ci sie ze musisz zaaktualizowac oprogramowanie czy jakos tak i zaaktualizuj i tyle i graj :>
    Pozdrawiam ^^
     
Wczytywanie...

Poleć forum