1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja konsoli, Błąd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zaylhc, Wrzesień 26, 2011.

  1. zaylhc

    zaylhc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    Witam dzisiaj kupiłem Gears of War 3 i niestety nie mogę włączyć gry ponieważ konsola nie chcę się zaktualizować. Dokładnie takie coś mi wyskakuje:

    Aktualizacja nie powiodła się
    Nie można wykonać aktualizacji.
    Błąd (kod statusu) 3151-335A-1800-2203-C000-0001

    Proszę o pomoc, Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz wgrać oryginalny firmware, potem dokończyć aktualizację i wgrać najnowszego LT.
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    sprubój dashem 2.0.13146.0 poszukaj na google i wgraj na pendrive i powino usunąć przeróbke i tak byś mógł gow 3 odpalić. jak nie to jak post wyżej albo samemu albo serwis
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Przy bledzie aktualizacji dasha zaktualizujesz tylko z plyty, z pena nie idzie w 90% przypadkow.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  6. zaylhc

    zaylhc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    Z płyty czy z pena nic nie działa :( Może to coś pomoże ale mam LT + 1.92 ale nie zależy mi na przeróbce nawet wolałbym jej nie mieć
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz slime to się nie dziw , jak fat to orginalne ofw do napędu i już
     
  8. zaylhc

    zaylhc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    tylko problem bo sam napewno tego nie zrobie nawet się nie tykam :p
     
  9. seba161

    seba161 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,u mnie to samo sie zrobilo tzn zatrzymalo na aktualizacji,powiedzcie jest jakis poradnik by wgrac samemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum