1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja konsoli, Fifa 13

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jarnon, Październik 8, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jarnon

    Jarnon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich.
    Mam problem, otóż nagrałem Fife bez problemu, jednak po wsadzeniu płytki do konsoli pojawia mi się komunikat, że muszę zaktualizować konsole, gdyż gra nie pójdzie.
    Poczytałem trochę tego na temat właśnie tej Fify i ludzie piszą, żeby zaktualizować przez pendrive...

    Czy mógłby mi ktoś napisać, gdzie znajdę te aktualizacje i jak to wszystko zrobić, gdyż jestem zielony w takich sprawach i nigdy się w coś takiego nie bawiłem, tylko nagrywałem i grałem.

    Dodam tylko, że mam LT 3,0 i nie wiem jakiego dasha :(

    Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Aktualizacja konsoli, Fifa 13

    po co przez pendrive? zaktualizuj z plytki na której jest fifa

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Jarnon

    Jarnon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale, czy nie potrzebuje się połączyć z internetem, i czy nie usunie mi to przeróbki ?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Aktualizacja konsoli, Fifa 13

    Jeśli masz lt3.0 to nie

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    witam, mam dokłądnie to samo. Gdy pobieralem fife 12 musialem wgrac nowa przerobke zeby w nia grac, dzis nagralem fife 13 i wyskakuje mi wlasnie ten sma komunikat. jak sprawdzic jaka mam przerobke ? i co zrobic zeby fifa poszla na mojej konsoli ?
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum