1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja konsoli/nowy dash iX 1.6*

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez variot, Grudzień 1, 2011.

  1. variot

    variot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Czesc mam xboxa 360 arcade z napedem liteon, konsola przerobiona na iX1.6 albo 1.61, sprawa jest taka, ze zagram w gry typu Medal of Honor, Gta4, Fable3 ale jak teraz nagralem Fighters Uncaged wyskakuje komunikat o uaktualnieniu konsoli. Czy jest ktos na tyle pomocny aby mi powiedziec krok po kroku jak to zrobic ? Czy ewentualnie jest mozliwe pokierowanie mnie ktok po kroku jak wrzucic nowsza przerobke zeby grac w nowosci ? Bardzo prosze o pomoc bo jestem totalnym laikiem. Nigdzie nie moglem znalezc podobnego tematu dlatego zakladam nowy.

    Jak okreslic wersje mojej przerobki i jak ewentualnie to zaktualizowac ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jeśli chcesz możesz zaktualizować dasha krok po kroku tutaj: Aktualizowanie konsoli Xbox 360 - Xbox.com

    pamiętaj że po tej aktualizacji zostanie usunięty twój iXtreme 1.6 - będziesz miał stock firmware 0251 - i nic nie odtworzysz - dopóki nie wgrasz nowego LT+2.0
     
  4. variot

    variot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Czyli trzeba przerabiac jeszcze raz ? Znowu opłacać "fachowca" ?

    P.S. Avatar na czasie :)
     
  5. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    więc tak - najlepiej jak "fachowiec" skopuje Ci na pendrive lub na maila - pliki klucza DVDkey.

    wtedy jak ma to zapisane na kompie - możesz zawsze podpiąć swój napęd do komputera przez kabel SATA - i samemu wgrywać najnowszy firmware

    dodam tylko że zmiana najnowszego Dasha będzie 6 grudnia - i wtedy też "nasi fachowcy" mają wypuścić najnowszy firmware LT+3.0 ( więc jak masz to robić u gościa - to poczekaj do 6 grudnia - potem przerób )
     
  6. variot

    variot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Aha, czyli po mikołaju dopiero bedzie gra :) dzieki wielkie za informacje.
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Jak masz 1.6 i starego dasha to polecalbym Ci wpierw wyciagnac klucz. W Twojej sytuacji wystarczy tylko dummy from ixtreme. Jak bedziesz mial wyciagniety klucz, mozesz smialo aktualizowac do nowego dasha (13...), a nastepnie samemu wgrac sobie LT2.0, a pozniej 3.0 itd
     
Wczytywanie...

Poleć forum