1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja konsoli prosze o pomoc :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez thc20, Kwiecień 14, 2011.

  1. thc20

    thc20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam . Mam maly problem . Jestem nowym uzytkownikiem na tym forum i prosze o pomoc :) nie dawno przerobilem konsole nie wiem jakie oprogramowanie mi wgrali ale pewnie nowe bo jakies 2 tygodnie temu odebralem konsole od typa ktory mi ja przerabial . Chodzi mi fable 3 i ogolnie kazda gra jaka nagralem oprócz 1 Assassin's creed 3 . Gdy ja wkladam do napedu normalnie jest pokazana gra ale jak ja uruchamiam to wyskakuje mi informacja o aktualizacji . Jak chce zaktualizowac z plyty bo gdzies tam czytalem ze tak tez mozna zrobic to chwile cos sie laduje i ( od tego mi sie w ogole zmienilo cale menu w xboxie na inne takie z kinektem obok ) wyskakuje blad '' Nie mozna zainstalowac aktualizacji . Płyty nie da sie odczytac ..... '' . A wiec prosze o pomoc bo jestem zielony w takich sprawach i nie wiem o co chodzi . Nie mam dostepu do xbox live i nawet jak bym mial to i tak bym nie podlaczal bo sie troche boje o bana . Jak mam wgrac ta aktualizacje jak jest taka mozliwosc ? Jak jest moze ktos podac link do niej i opisac jak mam to zrobic ? z góry dziekuje za pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. csdesign

    csdesign Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zwolle, NL
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak masz LT+ to sprawdzasz obraz tylko abgx'em i nagrywasz a nie zmieniasz np. wave na niższy i wtedy aktualka z płyty będzie Ci działać
     
  6. thc20

    thc20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki sasiad wroci do domu to zgram tego dasha bo on ma pendrive'a . Paso_holik raczej mam bo nagralem 8 gier bez zadnego zmieniania wave w tym fable 3 i smigaja tylko assassin mi nie chodzi
     
  7. thc20

    thc20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgralem tego dasha po aktualizacji pojawil mi sie jakis system error i te diody od xboxa co swieca sie na zielono zaczely swiecic sie na czerwono wyciagnelem pendrive'a xbox sie wlaczyl od nowa i bylo te powitanie itd jak bym konsole wlaczal pierwszy raz nastepnie wkladam plytke z assasinem i dalej nie dziala teraz nawet nie pokazuje sie informacja o aktualizacji tylko ciagle jest czarny ekran jak wkladam plyte :( ma ktos jeszcze jakies pomysly ? a moze cos zle zrobilem ?
     
  8. thc20

    thc20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    widze ze nikt nie jest w stanie mi pomoc :(
     
  9. thc20

    thc20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    csdesign ! Zrobilem tak i z tego co sie dowiedzialem dzieki tobie nie pogram juz w assasina w wersji pl bo tego juz nie mozna zmienic a wystarczylo zrobic metode 3 dashy . Pisze to abys wiedzial nastepnym razem i nie wprowadzal innych uzytkownikow forum w blad pozdrawiam
     
  10. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Sam nie wiedziałeś co masz więc pretensje tylko do siebie. Pozdro
     
    1 osoba to lubi.
  11. thc20

    thc20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem ale jak ktos sam nie wie co zrobic to po co pisze co mam robic
    jeszce jakis lewy dash gdzie w trakcie instalacji wyskakuje blad i jakies hinskie napisy
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Przy wyłączonej konsoli naciśnij i przytrzymaj przycisk SYNC BUTTON(mały biały) po czym nadal trzymając włącz konsolę i nie puszczaj aż do momentu zalogowania profilu. Po tej operacji błędne aktualizacje powinny zostać usunięte.
     
  13. thc20

    thc20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jezeli chodzi ci o ten przycisk na konsoli co sie na poczatku ustawia pada z konsola to niestety nic sie nie dzieje dalej mam dash 12625 :/
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie usuniesz tak dasha w calosci jedynie tak jakby skasujesz do ustawien poczatkowych
    jednak jak nie dzialo lipa nic wiecej nie przychodzi mi do glowy
     
  15. Krzychu31

    Krzychu31 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. thc20

    thc20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli wychodzi na to ze juz nic nie moge zrobic zeby pograc w assasina 3 ?
     
  17. thc20

    thc20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłby ktoś odpowiedziec na moje pytanie ? Widze ze na tym forum nie chętnie pomagacie nowym użytkownikom :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum