1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szymii112, Sierpień 12, 2010.

  1. szymii112

    szymii112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przerobionego xboxa 360 po wlozeniu gry wyskakuje mi komunikat aby zagrac nalezy zaktualiozwac konsole - czy jakos tak. Wiec dokladnie co mam zrobic jaka aktualizacje sciagnac na pendriva.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vir84

    vir84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    też miałem podobną sytuację odnośnie aktualizacji konsoli nic nie ściągałem tylko aktualizacja poszła z płyty z grą :)

    po włożeniu płyty wyskoczyła informacja o aktualizacji konsoli nacisnąłem na OK i tyle :)
     
  4. szymii112

    szymii112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, tylko ze aktualizuje uruchamia sie ponownie i znowu pisze ze trzeba zaktualizowac ; /
     
  5. vir84

    vir84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak naciskałeś na to żeby zaktualizowała to wyłączyła się konsola i włączyła się ponownie??

    zobacz może za 2-gim razem się już nie pojawi (nie pamiętam ile razy mi wyskakiwało ale przy grze protoype na bank i przy jakiejś jeszcze)
     
  6. szymii112

    szymii112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja uruchamiam red dead redempion pojawia sie okienko z aktualizacja uruchamia sie ponownie xbox i znowu pokazuje sie okienko z aktualizacja, chyba 4 aktualizowalem i nic .; /
     
  7. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Podobno do nowych gier potrzebny jest nowy dashboard. Można go pobrać z tego forum. Nie dostaniesz bana lub coś w tym stylu. Wrzucasz aktualizacje na pendrive. Może gra wtedy pójdzie. Pomogłem? Kliknij dziękuję.
     
Wczytywanie...

Poleć forum