1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez soul89, Czerwiec 23, 2011.

  1. soul89

    soul89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pewien problem. Pobrałem z neta grę FEAR 3 gdy wkładam płytę do konsoli wyskakuje mi informacje o tym ze muszę uaktualnić konsole aby móc grać w ta grę. Czy mogę ta aktualizacje pobrać z neta i jakoś ja zainstalować tak żeby nie podłączać konsoli pod neta bo boje się ze mi ja zbanują. Konsole kopiłem niedawno od osoby od której ja kupiłem wiem tylko ze mam LT+ 1.1 cokolwiek to znaczy. proszę o pomoc jestem zielony na razie w tym temacie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak, mozesz aktualizacje wgrac przez pendrive lub plyte CD.
     
  4. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    A z płyty z grą się nie da??
    Z mojej sygnatury możesz pobrać 12625 (NIE INNY) i na pendka , bądz CD nagrać.
     
  5. soul89

    soul89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy po aktualizacji dalej będę mógł odpalać na konsoli zapasowe kopie gier? na płycie z grą nie ma żadnej aktualizacji. mogę prości o linka do tej aktualizacji bo nie mogę znaleźć? jeszcze jedno pytanko czy podczas aktualizacji konsola może zostać uszkodzona i czy gry które działały na starym oprogramowaniu będą działały na nowym?
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    tak będziesz dalej mógł grać na kopiach zapasowych, gry które działały na starym oprogramowaniu będą działały na nowym
     
  7. soul89

    soul89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok ciesze się. a czy może podać ktoś link do tej aktualizacji? bo w sygnaturze kolegi są dwa pliki z nr 12625 i nie wiem który to.
     
  8. SimonBanks

    SimonBanks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam
    Dokonałem dziś najnowszej aktualizacji, po tej operacji konsola przestała mi czytać kopie : (

    Co mam zrobić z tym problemem ?
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Wgrać ponownie przeróbkę, a dokładnie LT 1.9
     
  10. soul89

    soul89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ja tez powinienem właśnie wgrać tą przeróbkę LT 1.9?
     
  11. patrykUS

    patrykUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Czy jak mam aktualnie dash 12625 (lt+ 1.1) i podepnę klocka do xbl, nastąpi aktualizacja to czy dalej będę mógł odpalać kopie gier ? Strasznie mi się chce w betka grać :p
     
  12. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Nie. Bedziesz musial na nowo przerobic
     
  13. soul89

    soul89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest ktoś w stanie mi jakoś pomóc? co mam dokładnie wgrać?
     
  14. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Wgraj ..12625.

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  15. soul89

    soul89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    OMG :O
    Pierwszy masz do wypalenia na płycie (CD), a drugi do wrzucenia na pendrive'a (USB)... :D
    Wybierz, który sposób Ci bardziej odpowiada.
     
  17. soul89

    soul89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK dziękuję. i po wgraniu tej aktualizacji będę mógł grac już normalnie w zapasowe kopie gier ty nowszych, bo starsze chodzą?
     
  18. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Wszystko będzie działało... ;)
     
  19. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No Dobra a co z Dirt 3. Mam już tego dasha co polecałeś wgrać użytkownikowi wyżej i jeśli mi wyskoczy następna aktualizacja to mam aktualizować z płyty czy nie ma następnej...
     
  20. soul89

    soul89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok wszystko działa jak należy. Dziękuję i pozdrawiam :p
     
  21. soul89

    soul89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze jedno pytanie małe. Czy jest może do pobrania aktualizacja mediów tak żebym mógł filmy na xbox-ie oglądać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum