1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Memorek, Październik 2, 2012.

  1. Memorek

    Memorek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ! Pobrałem niedawno Fife 13 i chcialem sobie w nia pograc na mojej x-krowie . Problem polega na tym, że gdy odpaliłem ją - wyskoczył komunikat o niezbędnej aktualizacji konsoli. Niestety nie posiadam dysku zewnetrznego , a wewnetrzny to zaledwie 50 mb na same save z gry...... Teraz wlasnie chcialem zadac pytanie : czy istnieje techniczna mozliwosc wgrania aktualizacji na pendrive ? Inaczej mowiac : zrobić z urzadzenia przenosnego dysk , ktory bedzie sluzyl jako miejsce wgrania nowego softu. Pozdrawiam i czekam na Wasze odpowiedzi, bo bardzo chciałbym pograc w 13-stke a nie mam jak pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Aktualizacja konsoli

    Nie da rady, po prostu zainstaluj ja, o ile sie orientuje to aktualizacja nie zapisuje sie na dysku.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak możesz wgrać na pendrive. Główne pliki zapisują się w pamięci NAND a reszta czyli avki itp. na dysku a jak nie ma dysku może być pamięć przenośna.
     
  5. Memorek

    Memorek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, ale ja nie moge wybrac sobie miejsca instalacji Update .. . . Przy potwierdzeniu, ze chce zainstalowac ja, wyskakuje mi tabelka , w ktorej podane sa aplikacja ( a w moim przypadku 2x motywy ) - i nalezy zrobic jemu miejsce aby mogl ja zainstalowac, nie ma nigdzie wyboru instalacji aktualizacji na pamiec przenosna .... :(
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Aktualizacja konsoli

    Nadal twierdze ze nie idze zainstalowac na pendrive ale jakbym sie mylil to spróbuj wyciagnac hdd i wsadzic pendrive skonfigurowanego pod klocka i wtedy spróbuj zaktualizować

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Memorek

    Memorek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aktualizacja sie powiodla, musialem najpierw Pamiec przenosna ustawic jako masowa ;) ale jak wlaczam fife to to Intrze gra sie zacina i wyskakuje blad ze nie mozna odczytac plyty .....
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Płyta zapewne nagrana zwykłą nagrywarką :)
     
  9. Memorek

    Memorek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teraz mam dylemat , albo plyta lipna była, albo czegos w ustawieniach abgxa nie zrobilem , bo przed formatowaniem kompa nagrywalem ta nagrywarka Wiedzmina 2 i wszystko pieknie dziala :) a tu nie wiem czemu ... trzeba bedzie znowu przepiepszyc 7 zł na plyte .. :)
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Aktualizacja konsoli

    Fifa prawdopodobnie ma civ, wiec bedzie potrzebna nagrywarka ihas

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum