1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja lt 3.0

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez sasi0, Maj 26, 2012.

  1. sasi0

    sasi0 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam do was takie pytanie, obecnie mam dasha ...136 chyba, dobre cyferki napisałem i oczywiscie lt 3.0. Nagrywam gry na normalnej nagrywarke od laptopa, już bardzo długo i każda gra pięknie chodzi i zgrywa się na dysk nawet gry xgd3 na dysk pięknie się zgrywają.
    Moje pytanie jest takie, jeżeli wgram nową aktualizacje(( najnowszą)):

    1. Czy nie usunie mi przeróbki ?
    2. Czy dalej będę mógł gry xgd3 zgrywać na dysk mimo, że nie mam nagrywarki Lite-ON (( IHAS))


    Bardzo proszę o odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1. Aktualizacja usunie przeróbkę, więc wgraj ją, a później jeszcze raz LT 3.0.

    2. Tak, wykonujesz trick z muzyką (patrz "Aktualizacja tematu" z sygnatury).
     
  4. bigosinho

    bigosinho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ja natomiast mam podobny problem. Przerabiałem xbox'a 360 około 2 miesięcy temu i został w nim wgrany LT 3.0. i dashboard 2~ (przynajmniej teraz jest taki, bo przed chwilą sprawdzałem). Zawsze nagrywałem gry używając płyt Verbatim i używałem CloneCD, potem przerzuciłem się na ImgBurn i wszystko hulało, ale ostatnio jakiej gry bym nie wgrał zawsze wyskakuje, że płyta jest nieobsługiwana (zawsze używałem zwykłej nagrywarki, a nie iHASa). Czy może to być spowodowane tym, że ostatnio jeden z domowników pobrał aktualizacje z Xbox'a, która była potrzebna do Games of Thrones (format NTSC), ponieważ nie wiedział, że nasza konsola jest w wersji PAL i od tamtej pory mam jakieś nowości o kinectcie i innych pierdołach, wygląd menu też się nieco zmienił, ale starsze gry ciągle działają. Fable III oraz MassEffect 3 wyświetlają komunikat "nieobsługiwana płyta", zmarnowałem już kilka dobrych płyt i jedyną grą, która działa po nagraniu jest F.E.A.R 3. Chciałbym się dowiedzieć w czym leży problem i z góry dziękuję.

    P.S. Konsola jest oczywiście w wersji PAL.
     
  5. Kakira

    Kakira Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Proste. należy wszystko nagrać ihasem.

    (Wysłane z Multipad PMP7074B3G-GSM-PLUS PRESTIGIO Tapatalk.) :)
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    gry xgd3 w abgx 1.0.6 wrzucone ???
     
  7. bigosinho

    bigosinho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, może mam go jakieś źle ustawionego, ale wszystko na zielono się pokazuje, ewentualnie na żółto. Zawsze miałem ustawioną prędkość 4x i wyświetlały się jakieś ostrzeżenia w ImgBurn L0 sector czy coś takiego. Sam nie wiem w czym jest problem.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagraj jak w poradniku z sygnatury.
     
  9. Bartek Janosz

    Bartek Janosz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam, posiadam Xboxa, chyba z 2007r. z wgranym lt 3.0 i dash'em 14719 i ostatni próbowałem podłączyć go do neta ale wyskoczył komunikat o aktualizacji. I tu pojawia się moje pytanie, czy jak się zgodzę na tę aktualizację to usunie mi lt czy nie.


    Z góry dzięki za odpowiedzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum