1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartek4, Grudzień 27, 2011.

  1. Bartek4

    Bartek4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.To moj pierwszy post na tym forum wiec prosze o wyrozumialosc.Jesli chodzi o xboxa jestem totalnie zielony,bo jak dotad gralem tylko na PS3.Chce kupic jakiegos xboxa za mala sume,tylko do piratow,niepotrzebne mi online.Interesuje mnie ta aukcja Xbox 360 przerobiony (2020055555) - Aukcje internetowe Allegro .Tylko rodzi sie pytanie co musze zrobic aby grac na nim w takie gry jak Fifa 12,Forza 4 itp,chodzi mi o gry z nowym zabezpieczeniem.Czy moge zrobic to samemu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na tej konsoli pograsz starsze gry jest to bardzo awaryjny falcon, a lt lt przy troszkę chęci ,umiejetności czytania wgrasz sam plus poradzisz sobie z nowymi grami
     
  4. Bartek4

    Bartek4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiec co byscie zrobili na moim miejscu ? Wzieli byscie ja ?

    Moglbys zapodac link do tutka jak wgrac lt ?
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    trzeba wiedzieć jaki tam jest napęd żeby przerobić, a sprawa dwa szukać arcade z płytą główną jasper za ta cene da się nabyć
     
  6. TagRider

    TagRider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    naped to benq/ ilteon falcon nie jest wcale taki awaryjny gralem na nim nieraz i po 10 h w fife i nic wystarczy dbac (połozyc gdzies , gdzie jest duzo miejsca), polecam konsolke (bo ja sprzedaje:D)
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    konsola z takim rocznikiem to już ryzyko skąd wiesz ,żę ktoś o nią jak to nazywasz dbał
    edit rozumiem:)
     
  8. TagRider

    TagRider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    juz napisalem , bo to moja aukcja :D
    zreszta nie sprzedawalbym jej gdyby nie to ze koncze z piraceniem (nowy net od lutego) i marzy mi sie bezstresowa gra na xbl
     
Wczytywanie...

Poleć forum