1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Mediów, Jak ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wolf-man7, Wrzesień 18, 2009.

  1. Wolf-man7

    Wolf-man7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam Xbox 360 przerobiony ixtreme 1.6. Mam taki problem, otóż chcę odtworzyć plik Mp4 na moim xobox 360, i niestety przy otwieraniu pliku występuje komunikat ''Do odtwarzania tej zawartości wymagana jest aktualizacja mediów. Aby pobrać aktualizacje, zaloguj się do obsługi xbox Live i odtwórz zawartość ponownie '' moje pytanie brzmi jak zalogować się do xbox live i pobrać aktualizacje ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    podepnij konsolę do netu i włącz to ponownie?
    było na forum wiele razy.
     
  4. Wolf-man7

    Wolf-man7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorki za pytanie ale na serio jestem nowicjuszem w tych sprawach, Więc ja podpiąć konsole do neta jeśli nie ma się kabla do podłączenia konsoli z komputerem.
     
  5. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    trzeba kupić taki kabel ^^
     
  6. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    koszty są groszowe, więc wiesz.
    a jak z kolei połączyć konsolę z netem przez kompa, masz na forum.
     
  7. Wolf-man7

    Wolf-man7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może ktoś podać właśnie jakiś taki tutorial jak podłączyć konsole do Pc przez ten kabel, i jak nazywa się ten kabel ?
     
  8. glodos

    glodos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jest poradnik na forum!
     
  9. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
  10. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Jeśli kupiłeś wersję Premium to kabel był w zestawie. Kabel kosztuje grosze, tak jak już wspomniano. Masz router?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kosz panowie
     
Wczytywanie...

Poleć forum