1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja mediów - RGH.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Djok, Styczeń 7, 2013.

  1. Djok

    Djok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, gdy próbuję wejść w odtwarzacz wideo, wyskakuje informacja że muszę podłączyć się do Windows Live w celu pobrania aktualizacji. Czy mogę dokonać "aktualizacji mediów" na RGH bez dysku wewnętrznego? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaki dash konsoli? Możesz wgrać OMU kopiując pliki z pendrive na dysk :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. Djok

    Djok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mój dash to 16197, wgrałem OMU z 15574 i niestety nie działa. Są OMU pod mojego Dasha?
     
  5. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    1 osoba to lubi.
  6. Djok

    Djok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niestety nie działa. Nie wiem co jest nie tak ale nadal pojawia się informacja żeby zainstalować aktualizację mediów.

    PS. Teraz przy każdym filmie zamiast prośby o aktualizację wywala że plik może nie być obsługiwany. Próbowałem chyba z 5 różnych filmów.
     
  7. Djok

    Djok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Znajomy powiedział mi że żeby wgrać kodeki najpierw muszę zaktualizować sobie avatar. Czyli wgrać na dasha którego mam dasha w tej samej wersji, czy to prawda?
     
  8. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak, wrzucasz na pendrive i zmieniasz nazwę folderu na $$ystemupdate.
     
    1 osoba to lubi.
  9. Djok

    Djok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W końcu poszło. Dzięki za pomoc. Najpierw wgrałem aktualizację dashborda tej samej wersji, potem wrzuciłem do USBMU0:\content\16zer\ OMU które podałeś wyżej i film się odpalił. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum