1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja Mediów

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Radi360, Styczeń 29, 2009.

  1. Radi360

    Radi360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam panowie!!mam taki problem:
    kupiłem niedawno Xbox 360 arcade.wszystko jest ok. ale nie moge odtwarzac filmów (kilka filmów na płycie DVD) wyskakuje komunikat:"aby odtworzyc te media, musisz zaktualizowac media! moje pytanie to:
    1 musze podłączyc sie do XBL i Xbox sam zaktualizuje te media czy mam to jakos zrobic?
    2 czy aby to zrobic musze wykupic XBL skoro w zestawie mam płyte XBL i podobno miesiąc za free??

    z góry dzięki i pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cloud Strife

    Cloud Strife Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tu musisz zrobić, rejestrujesz się do live i jak masz nową konsolę to 3 razy masz za darmo miesiąc xlive gold który pozwala na granie online, jak zużyjesz gold to będziesz miał silver, czyli nadal możesz się logować na live ale nie możesz grać online itd. ale ściągać kodeki tak
     
  4. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    sam tego nie zrobi ja ściągnąłem ręcznie :p przez aktualizacje mediów czy jakoś tak :p (w nxe oczywiscie)
     
  5. Matiii2009

    Matiii2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A Jeśli Mam Zbanowaną Konsole To Nie Zrobię Tego ??
     
  6. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Nie wgrasz kodeków w inny sposób niż przez xbox live. Koniec kropka!
     
  7. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Musisz podlaczyć sie do live i wtedy pobierasz aktualizacje
    proste logiczne
     
Wczytywanie...

Poleć forum