1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja modern warfare 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zibby1515, Marzec 31, 2010.

  1. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wczoraj sciagnela mi sie aktualizacja do modern warfare 2,i od tamtego czasu mam problem z wyszukiwaniem serwrów,zawsze dzialo sie to szybko,bez problemów,a teraz sie pojawia ze szuka serwerów z pingiem >50 , >60 >70 i tak do 140 bodajze,czasem jakis znajduje ale czasem trzeba zaczac wyszukiwanie od poczatku. Czy to ma zwiazek z aktualizacja czy u mnie niefortunnie sie cos zepsulo akurat w dzien gdy ta aktualizacje zainstalowałem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    ja mam dokladnie to samo !!!!

    pir... aktualizacja
     
  4. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    juz wczoraj to mialem ale myslalem ze dzisiaj juz to minie a tu dup*. Wie ktos kiedy to naprawią?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Bo modyfikowana jest wyszukiwarka serwerów. Wiąże się to z nowym map packiem.
     
  6. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to ladna mi modyfikacja...a zamierzaja to jakos naprawić?
     
  7. bartass127

    bartass127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Luboń
    dokładnie to samo.
    <50, <70 <90 <100 ping
    znajduje serwer po 10 minutach ;/:confused:
     
  8. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    widze ze nie jestem sam z tym problemem,tylko ciekawe kiedy to naprawią,nie ma ktos zadnych newsów?
     
  9. mis1u1

    mis1u1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    No a ja się już martwiłem, że to tylko u mnie. Musimy chyba poczekać aż to naprawią ;)
     
  10. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    teraz to juz calkiem nie idzie sie dolaczyc prawei 30 min czekania i niepolaczyl mi sie :(

    dno
     
  11. kucharek

    kucharek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    To samo mam, ale poco dają aktualizacje skoro map jeszcze chyba nie ma:/ i nie da się grać
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mapu już są. Chodzi o to żeby ludzie którzy nie maja map packa znajdywali serwery tylko ze standardowymi mapami. Myśle ze to jest kwestia 2-3 dni; a wszystko zaczelo już przedwczoraj. Poczekamy zobaczymy.
     
  13. paulx360

    paulx360 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Greenpoint
    Mam to samo... ugh! a juz myslalem ze mam cos z netem nie tak... oby naprawili to jak najszybciej...
     
  14. jacek1717

    jacek1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawa
    mam to samo, moze wiecie co z tym zrobic????
     
  15. paulx360

    paulx360 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Greenpoint
    nic nie zrobisz, musisz czekac az oni to naprawia..
     
  16. krzych94

    krzych94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rumia
  17. rimz

    rimz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    wyszukiwanie

    Witam

    Może nie w tym miejscu ale nie znalazłem na forum nic w temacie mnie interesującym a TU nowe posty i gracze multi więc może wiecie :

    Na pudełku z grą jest kod. W wersji polskiej opisany : zaloguj się na stronie , wpisz kod a dodatki będą (może innymi słowami :) ).

    Czy wiecie jak i gdzie i co z tego będzie, należy wspomniany kod podać / wpisać ??

    Chętnie też na multi pogram - jakby co mój gt: UnarmedC
     
Wczytywanie...

Poleć forum