1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja na nowy dash 14699 bez podpięcia do Xbox Live .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez robert199788, Grudzień 24, 2011.

  1. robert199788

    robert199788 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sidzina
    Witam , mam konsolę nie zbanowaną bo nigdy nie podłączałem się do Xbox Live , z wgranym LT 2.0 . Czy jak zaaktualizuję konsolę z pendrive to gry z XGD3 będą mi chodzić ? Proszę o odpowiedź .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Podobno chodzą jak są wypalone na Liteon Ihas.
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz nagrywarkę ihasa, to będą. Skoro masz lt 2.0 to podejrzewam, że twój dash to 599, więc na chwile obecną wszystkie gry ruszą bez problemu.
     
  5. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wszystkie gry będą działały nawet te które zostały nagrane na zwykłej nagrywarce .
     
  6. robert199788

    robert199788 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sidzina
    Czyli mam rozumieć ,że wszystkie gry będą mi hulać jak zaaktualizuję dash z pendrive tak ? Jeśli trzeba to będę wgrywał ID. :)
     
  7. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nowe tablice ściągają się dopiero wtedy kiedy odpalisz grę gdy jesteś zalogowany na xboxlive .
     
  8. grabuss

    grabuss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam inne pytanie bowiem nie chce zaczynać nowego tematu...

    Konsola nowa, nie przerobiona, oryginalne gry będą chodziły wszystkie bez najnowszych dashboardów? (nie interesują mnie żadne jakieś LT 3.0 itp)Nie chcę nic wgrywać do x-a chcę po prostu po zakupie gry cieszyć się jej grą i tyle...
     
  9. invi017

    invi017 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam, nie chce zaczynać nowego tematu, dlatego odgrzeje stary, a mianowicie. Czy mając dasha 13604 i przeróbkę LT 2.0, konsola nie podłączona do internetu, mogę zaktualizować dasha do najnowszego z pena lub płyty bez żadnych konsekwencji? Nie usunie mi przeróbki i będę mógł grać we wszystkie? XGD3? Czy będę musiał dodawać TU za każdym razem, jak to jest?

    Z góry dziękuję za odpowiedź, bo nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi na to pytanie.
     
  10. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    tak możesz
     
  11. invi017

    invi017 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Czyli rozumiem, że nie będę miał problemu z odpalaniem gier? Wszystko będzie działać i nie usunie przeróbki?
     
  12. invi017

    invi017 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Wszędzie gdzie czytam, to po aktualizacji dasha powyżej 13604 wiąże się z koniecznością wgrywania TU, bo gry XGD3 nie będą działać?



    Najnowszy dash to 14719, czy po jego aktualizacji w trybie offline, wszystko będzie ok? Pytanie dotyczy powyższych moich postów.
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Będziesz musiał dogrywać TU.
     
  14. invi017

    invi017 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Ok. Wielkie dzięki. W takim razie jak najdłużej zostanę przy tym co mam ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum