1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja na piracie (forza 4)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Biesek, Grudzień 25, 2013.

  1. Biesek

    Biesek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, posiadam przerobionego xboxa (lt3). Mam małe pytanie: jak podłącze konsole i będę chciał ściągnąć paczkę samochodów do forzy 4 to jakie szanse są aby dostać bana? Oznajmiam, że forza akurat jest oryginalna (tak tak wiem, bana się dostaje za flashowanie napędu a nie granie na piratach)
    Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz normalnie kupować, banów nie było dawno.
    PS. Szanse na bana są zawsze :) Tylko przy poprawnym przygotowywaniu kopii gry i graniu po premierze są one znikome.
     
  4. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    zerowe, banów nie było od 2009 roku i nie zapowiada się.
    dostaniesz tylko za granie w gry przedpremierowo, nieumiejętne kombinowanie z profilem, za RGH i źle wypalone kopie gier lub źle przygotowane.
     
  6. Biesek

    Biesek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli mogę mieć podłączone xboxa 24/7 ściągać jakieś gunwa, przeglądać internet itp z małą szansą na bana tak?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, nie rób tego co opisał zonk a będzie ok.
     
  8. Biesek

    Biesek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok, ale co to znaczy ,, źle przygotowane lub wypalone gry"??? sory za takie pytania ale nie siedzę w tym aby tyle wiedzieć :D
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. Biesek

    Biesek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli nagrywam inną nagrywarka i bez burnermax tylko imgburn to znaczy że te gry są źle nagrane i grozi mi ban?
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po prostu nie masz pełnej kopii gry. Nie powinno się w takim wypadku grać online. Jeżeli grasz offline to możesz sobie tak nagrywać gry.
     
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    tylko jeżeli to będzie xgd3 nie nagrasz jej na dysk a jak bedzie miała civ to w ogóle jej nie odpalisz (po jakims czasie wyskoczy błąd)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  13. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Płyta w proporcjach 1:1 jest nie nadająca się do gry na live i za to właśnie grozi ban.
    Gwarancją poprawnie nagranej gry jest Ihas, płyty Verbatim i poradnik z naszego forum.
    Gry które posiadają zabezpieczenie CIV (a w tym forza 4) muszą być odpowiednio przygotowane.
    W przeciwnym razie...
    BAN.
    No ale nie masz się co martwić i tak masz oryginał :]
    -Pozdrawiam i życzę wesołego AlleluJAH
     
  14. xxtrakerxx

    xxtrakerxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja co prawda Na RGH zaktualizowałem wszystkie gry i nie ma problemów :D
     
  15. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    taaaa, ja też.
    ale oboje nie graliśmy na LIVE co ma diametralne znaczenie w obecnej sytuacji więc jeśli nie masz pojęcia o temacie, synu, to się po prostu nie wypowiadaj.........
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum